Hvordan lage Henna leire mørkere

October 12

Hvordan lage Henna leire mørkere

Legger til de riktige ingrediensene, gjør inkludert tid og vær, forskjellen i hvor mørke og hvilke skyggen av henna flekken du oppnå. Eteriske oljer, krydder, urter og kjemikalier legges til naturlige henna å oppnå rød eller gylden brun farger som flekker på huden, hår eller andre prosjekter. Henna brukes til å lage midlertidige tatoveringer som varer opptil 6 uker på huden eller mehendi seremonier for indiske pakistanske og andre asiatiske seremonier og ferier.

Instruksjoner

• Barbere eller voks alt håret ut av huden hvor henna er å brukes. Hår vil forhindre henna kommer full kontakt med huden og vil resultere i en lysere farge flekker på huden din. Ujevn farge i design er også forårsaket av håret blokkere absorpsjonen av fargen.

• Legg essensielle oljer til henna som inneholder hennotannic syre. Noen oljer som er kjent for å være effektive inkluderer te tree, lavendel, Cajuput og ravensara. Disse oljene er ikke sannsynlig å forårsake hudirritasjon, er som med alle produkter til huden, det en mulighet. Utføre en test på et lite område av huden forhånd å sikre du ikke vil ha en reaksjon i olje du vil bruke.

• Bruke henna i varme omgivelser. Om sommeren vil henna naturlig bli mørkere som respons på varmen. Om vinteren områdene henna gjelder skal være pakket og rommet holdt varmt.

• La henna på i minst 2 timer. Jo lenger går du det på, jo bedre fargen vil utvikle og bli mørkere. Hvis mulig, la det på natten. Bruke en sealer blanding, de vanligste blir sitron juice og sukker og løst vikle området for å holde henna stakk til huden mens du sover.

• Vask henna bort med vann, men ikke skrubb eller plukke av brikkene. Dette vil exfoliate huden som faktisk fjerner fargen. Plukke dem vil ut faktisk være smertefullt og gjøre huden sår, spesielt hvis du brukte en forsegling agent til å holde dem på under søvn. Det forventes at noen brikker vil stivne og faller av huden som lim tørker, og dette er ikke et problem.

Tips og advarsler

  • Svart henna er ikke ekte henna. Faktisk inneholder kjemikalier som ikke bør påføres huden.
  • Noen skitne mikser også bruke ammoniakk. Dette kjemikaliet er også potensielt skadelig for huden din.
  • Ikke bruk essensielle oljer med din henna hvis du er gravid eller prøver å tenke.