Hvordan du lagrer en mynt samlingen

July 19

Mynt samle eksistert som hobby siden på minst middelalderen. En gang kjent som "hobby av konger", fordi bare konger hadde økonomiske ressurser tilgjengelig for å holde mynter som kunstverk i stedet for for utgifter, er samle mynter nå noe alle med en interesse kan nyte. Hvis du har en mynt samlingen eller ønsker å starte en, er en av de første tingene du bør vite hvordan du skal lagre den.

Instruksjoner

Lagre mynt samlingen den riktige veien

• Bruk konvolutter, glass eller boksene for nyere og mindre verdifull mynter. Disse myntene krever ikke noen spesiell håndtering eller katalogisering, så noen billig beholder du har på hånden vil gjøre for lagring formål.

• Finne arrangør for coin stiller. Sett av mynter, bør som staten kvartal mynt serien eller spesialnummer angir fra US mint, holdes i mapper designet spesielt for dem. Mens sett bestilt direkte fra US mint vanligvis kommer i en arrangør, kan du kjøpe arrangørene for bestemte coin stiller på bokhandlere og hobby butikker.

• Behandle eldre og mer verdifulle mynter rett. Disse myntene er lettere skadet og krever spesiell behandling. Hard plast mapper eller beholdere er best for alle, men eldste og mest delikate mynter. Den mer lufttett beholderen, jo bedre. Dette vil hjelpe hindre oksidasjon, riper og andre fallgrubene alder.

• Har dine mest verdifulle mynter hermetisk forseglet. Dette er kjent som slabbing. Mens du ikke vil kunne få på mynten beskyttes lett når det er slabbed (innkapslet i plast), mynten fra enhver ulykke som kunne komme seg. UNC mynter i Alabama (se ressursene nedenfor) er et selskap som tilbyr mynt slabbing tjenester.

• Hold dine mynter et sted trygt. Mens det er nok trygt å gå videre og vise enkelte av samlingen, gjenstår faktum at mynter er en attraktiv mål for tyver. Hold din samling av synet av Vinduer og dører og sette dine mest verdifulle mynter under lås og nøkkel.

Tips og advarsler

  • Eksponering til luft og fuktighet får mynter å endre farge. Denne endringen i fargen skyldes en kjemisk prosess som kalles oksidering. Mens oksidasjon ikke vil redusere verdien av en mynt, ser mynt mer attraktivt for visning hvis oksidasjon er minimert. Du kan redusere oksidasjon ved å kaste et par pakker av silisium i uansett beholder du bruker til å lagre dine mynter.