Tips om aktører & skuespill

November 4

Tips om aktører & skuespill

Håper aktører må stadig gjennomgå opplæring til å utvikle sterke evner til å konkurrere i denne konkurranseutsatte karriere. Enten du ønsker å arbeide i film, TV eller på scenen kan du implementere flere tips for å forbedre din evne til å lande en jobb. Mens du kan aldri bli kan en Oscar-vinnende skuespiller med dedikasjon aktører nyte kunstneriske og økonomisk suksess.

Forskning

Som med alle yrke, å være skuespiller må du kjenne ins og outs av underholdningsindustrien. Skuespillerprestasjonene er mye mer enn memorere linjer og levere en troverdig ytelse. Som skuespiller du er ansvarlig for gjennomgang kontrakter, blir agenter og ledere, samt vite dagens regelverk å sikre at du ikke utnyttet. Tilbring tid forskning forretningssiden av fungerende industrien. Bøker som "Fungerende er alt" av Judy Kerr, "Hollywood 101: The Film Industry" av Frederick Levy og "Treffer din merke" av Steve Carlson gir informasjon om virksomheten og talent side av film/konstituert industrien.

Trening

Fungerende trening ikke bare hjelper utvikle ditt talent, men også gir en sjanse til nettverket fagfolk innen bestemte handler du ønsker å arbeide i. Film, TV og scene skuespiller alle krever ulike ferdigheter. Film og TV fungerende klasser fokus på resultater for kameraet. Skjermen fungerer forskjellig fra teaterscenen som bevegelser av skuespillere ikke trenger å være så vektlagt som på scenen. Film og TV fungerende klasser å utvikle en skuespiller evne til å levere linjer på en naturlig måte, handle i kameraet rammen og dele skjermbildet med andre aktører. Scenen fungerende klasser jobbe mer på kroppens bevegelser, linje levering og forbedre følelser på en naturlig måte. Skuespill skoler tilbyr en liste av fungerende trening kategorisert av staten. Du finner også fungerende klasser ved å søke gjennom lokale bedriftskatalogen eller kontakte lokalt teater organisasjoner.

Karakterutvikling

Realistisk karakterutvikling er en viktig ferdighet noen skuespiller må forstå. Character utvikling er en vanlig leksjon i fungerende klasser som dette er hvordan skuespiller virkelig forvandler til en annen person. Den vanligste karakter utvikling teknikken som brukes er Meisner teknikken. Denne teknikken ble utviklet av Sanford Meisner i 1930, og det er fortsatt en av de mest brukte teknikkene. Denne teknikken lærer skuespillere hvordan du reagerer på en naturlig måte å enhver omstendighet tegnet går gjennom. I stedet for å opprette en imaginær eller tvunget reaksjon, krever Meisner teknikken skuespilleren som reagerer på en situasjon på en måte som ikke øvde.

En annen karakter utvikling teknikken innebærer analyse basert på informasjonen i skriptet. Når du bruker denne teknikken, skriver skuespiller en overflate beskrivelse av karakter, som er den ytre kjernen av karakter. Etter å ha skrevet denne informasjonen, skuespilleren deretter bestemmer hvorfor tegnet reagerer måten han eller hun gjør. Dette kalles å finne den indre kjernen av karakter. Ved å bryte tegnet ned og oppdage interne kamp av tegnet kan skuespilleren produsere en realistisk ytelse.