Hvordan å øke en Baby Alligator skilpadde

November 9

Hvordan å øke en Baby Alligator skilpadde

Alligator Snapp skilpadder lever på dypt vann i elver, innsjøer, kanaler, sumper eller bayous. Selv om de er bare to til tre inches i størrelse når de klekkes, kan disse skilpadder veie inn på 150 pund når fullt vokst, noe som gjør dem til verdens største ferskvann skilpadde. Størrelsen og appetitt i alligator skilpadde kan gjøre omsorg for det vanskelig. Alligator Snapp skilpadder bør ikke være stelt av uerfarne skilpadde eiere eller erfarne eiere som mangler plass. Husk dette når du vurderer innføring av en hatchling.

Instruksjoner

Opprette miljøet

• Velg et skap for skilpadden. En glass tank, stock tank, plast badekar eller dammen fungerer bra. En hatchling krever minst en 20-50 gallon kabinett.

• Fyll tanken med vann som er minst så dypt som to ganger turtle's lengde. Sett masse hindringer i vannet å gjøre skilpadden stemning sikre. Drivved, steiner, logger og stubber er eksempler på hindringer.

• Sett opp en filtreringssystem for akvariet. For mindre tanker er boks filterene tilgjengelig. Boks filterene sitter utenfor tanken. Du plasserer en slange på bunnen av tanken som trekker vann fra tanken inn i filteret, mens en annen slangen sitter i tanken å returnere filtrert vann til habitat. Disse filtrene kan rengjøres ved skylling beholderen annenhver uke. En rekke tjern filtre er tilgjengelige. Hver er installert og vedlikeholdt annerledes, men en god måte å velge en dam filter er å velge en med en gph (gallon per time) filtrering som er dobbelt så mye vann dammen har. En 200-gallon dam krever for eksempel en 400 gph dam filter.

• Plasser en nedsenkbar ovn i maskinen som tilsvarer mengden vann din kabinettet kan holde (for eksempel en 50-gallon tank krever en enhet som varmer opp 50 gallon av vann). Angi ovn for å holde vannet i en konstant 75 til 80 grader Fahrenheit.

• Lag en basking område ved å plassere en logg, en del av drivved eller en stein stor nok for skilpadden å komme helt ut av vannet og strekke ut på. Mens basking er uvanlig i alligator Snapp skilpadder, kan skilpadden å tørke av hvis den ønsker.

• For en innendørs kabinett, sette opp en bred UV-lampe (også kjent som en klemme lampe) på siden av tanken over basking området. Lampen gjenskaper sollyset din alligator skilpadde ville sole seg i hvis det bodde i naturen. Temperaturen i basking området skal være en konstant 80 til 90 grader Fahrenheit.

• Tillat utstyret å kjøre i 30 minutter til tre dager for å sikre dens funksjoner forskriftsmessig. Hvis alt fungerer riktig, innføre skilpadden på skaprammen.

Fôring Hatchling

• Feed hatchling skilpadden daglig i en egen tank.

• Tillat den hatchling alligator snapper å spise så mye mat som mulig i en times tid, deretter scoop ut eventuelle gjenværende mat til å holde tanken så rent som mulig.

• Tilby en komplett diett inkludert kommersielle skilpadde mat, kjøtt og grønnsaker. For forslag av mat å tilby, se på delen tips i denne artikkelen.