Arter av spekkhoggere

March 3

Spekkhoggere, ellers kjent som Orca hval eller svart fisk, er de største medlemmene av dolphin familien. De tilhører klassen pattedyr og deres slekten er Orcinus Orca. Basert på ulike egenskaper som utseende, sosial atferd og matvaner, er det tre ulike arter av spekkhoggere i North Pacific alene og også tre andre arter i havet rundt Antarktis.

Bosatt spekkhoggerne

Av tre Nord-Pacific arter, er bosatt spekkhoggerne de vanligste sett. Beboere spiser hovedsakelig fisk og noen ganger blekksprut. De lever i komplekse og organiserte grupper kalt pods. Kvinnelige beboere har avrundede dorsal fins. Grå eller hvit området rundt ryggfinnen kalles salen oppdateringen inneholder noen sorte farging. Beboere er utrolig vokal med komplekse lyd mønstre å identifisere mellom pods. De besøker de samme områdene regelmessig.

Forbigående spekkhoggerne

Forbigående spekkhoggerne reiser i små grupper, vanligvis to til seks, samtidig. De har mindre vedvarende obligasjoner forhold til beboerne. Byttedyra består av nesten alt unntatt marine pattedyr; de spiser ikke noe som sel, sjøløver, delfiner og sjøløver. De vocalize mindre variabel og mindre komplekse dialekter enn innbyggere. Kvinnelige transienter har en rett og spisse ryggfinnen. Salen flekker er solid og jevnt grå. Transienter streife mye langs kysten.

Offshore spekkhoggerne

Offshore hvalene, reise som navnet indikerer, langt fra land. De er fysisk mindre enn innbyggerne og transienter. Kostholdet inneholder pattedyr og haier. Kvinner er preget av avrundet ryggfinnen tips. De finnes i grupper på dusinvis av dyr. Deres vokal mønstre er helt forskjellig fra innbyggerne og transienter.

Type A, B og C

Antarktiske farvann består av tre ulike arter av spekkhoggere navngitt Type A, B og C. Type A er en typisk spekkhogger med stor, svart og hvit skjemaet liv i åpent vann og strømmer på vågehval. Type B er mindre enn en og feeds på sel. De er også kjent som pakkisen spekkhoggere. Type C eller Rosshavet spekkhuggeren er den minste og bor i større grupper. Det spiser hovedsakelig Antarktis torsk.