Ohio musikkfestivaler

September 25

Ohio musikkfestivaler

Ikke ulikt de fleste stater med store byer og store universiteter vert Ohio flere årlige musikkfestivaler hvert år. Fra hovedstaden til statens største metropol, kan konsert-goers nyte alt fra klimpring på en heavy metal gitar til toner av en klassisk fiolin.

Cleveland Music Fest

For byen som opprettholder Rock and Roll Hall of Fame, er det sikkert grunn har også en årlig musikkfestival. Cleveland Music Fest, holdt nær Lake Erie kysten, har slike populære sjangrer som metall, hip-hop og, selvfølgelig, rock. Faktisk utføre mer enn 200 band, fra nasjonale til lokale handlinger, på helg lang festival hvert år, noe som gjør det til en av de største hendelsene i byen. Cleveland Music Fest er sponset av Guerrilla Productions og har pågått siden 2000.

Cleveland Music Fest

Mange sentrum arenaer

Cleveland, OH 44102

216-322-6056

clevelandmusicfest.com

Rock på området

Den årlige Rock på området festivalen i Columbus anses av mange å være "den" rock-festivalen i Ohio. Selv om Columbus absolutt ikke er den største byen i staten, er det hjem til Ohio State University, som har 60.000 studenter som bor i og rundt byen. De to-dagers festival finner sted i Columbus Crew Stadium, som rommer opptil 30.000 mennesker når vertskap konserter, og har en stor dose av tung rock og metal-band. Band sist spilte Rock på området inkluderer Godsmack, Deftones og Limp Bizkit.

Rock på området

1 svart & gull Boulevard

Columbus, OH 43211

614-447-2739

rockontherange.com

Blossom musikkfestival

For elskere av klassisk musikk i Ohio er Blossom Music Festival i Cuyahoga Falls konserten å delta. Den årlige open-air festivalen skjer over August måned. Hver helg, er det en vekt på en annen justeringsmetode eller stil med klassisk musikk, forestillinger av Cleveland Orchestra. Med frodige grønne plenen oppfordres gjester til å ta piknik og nyt en sommer middag sammen med musikken. Månedlig pass for musikkfestival Blossom er tilgjengelig, og barn under 12 år kan delta gratis.

Blossom musikkfestival

1145 stål hjørner Rd

Cuyahoga Falls, OH 44223

216-231-1111

clevelandorchestra.com

Cincy Blues Fest

Cincy Blues Fest, sponset av Cincy Blues samfunnet, har mottoet "Keepin ' blues alive." Det er ingen tvil om hensikten med Cincinnatis årlige Bluesfestival, som har pågått siden 1992, når det pleide å bli kalt the Queen City Blues Fest. Todagers hendelsen holdt i Sawyer Point Park, er dedikert til ren blues, med mer enn 40 forskjellige handlinger utfører på fire separate faser. Med flere band og musiker konkurranser søker den Cincy Blues Fest å utdanne sitt publikum på betydningen av sjangeren som det gjør for å underholde.

Cincy Blues Fest

Sawyer Point Park,

Cincinnati, OH 45202

513-739-2583

cincyblues.org