Hvordan bygge fotografering Blinds

October 24

Blinder for å ta oppriktige bilder av dyrelivet kombinerer kunst av fotografi med dyktighet av jakt. En blind er et sted å skjule, et sted å skjule og skyt... et fotografi. Det virkelig er ingen forskjell mellom en jakt blind og en fotografering blind bortsett fra at i en du har en pistol, og i det andre du har et kamera. En foto blind er bra for å fotografere insekter også.

Instruksjoner

• Fjern området rundt der du forventer å ha best sjanse til å observere motivet.

• Plass din blind i en posisjon som har typen besøkende som du ønsker å fotografere, slik som langs en spillet sti eller vannhull. Velg en posisjon basert på typen kameralinser du forventer å bruke (teleobjektiv, makro, wide-field) fra din blind. Blinde bør være langt nok unna der motivet skal ikke å være innlysende. Denne avstanden vil variere fra verft eller føtter for høyst dyrene, eller bare inches for insekter.

• Bygge en lys rammeverket ved hjelp av naturlige materialer som pinner, tre lemmer, steiner eller busker og sikre dem med hyssing. En enkel Gapahuk dannet ved å lene en logg mot et tre, og deretter stabling mindre pinner mot det å danne en mur, vil fungere i noen tilfeller.

• Kontrollere størrelsen på rammen mens du bygger det at du har nok plass til å flytte rundt (ca 5 fot sidelengs vil fungere). Mens du bygger rammeverket, holde siktlinje fra blinde i sonen bilde uten hindringer.

• Sjekk synsfeltet når rammen er fullført, men før du knytter burlap kamuflasje materialet (i noen tilfeller svært lite dekker vil være nødvendig). Gå rundt og sikre at du kan se fra din blind alle områder du kan med rimelighet forvente å fotografere.

• Fest camouflage materialet til rammen med hyssing samtidig en åpning for kameraet objektivet å dytte ut. Dekk kamuflasje materialet med noen elementer som naturlig finnes i nærområdet som blader, pinner og furu grener for å hjelpe blinde blandingen i naturomgivelsene. Angi blinde og kontrollerer synsfeltet.

Tips og advarsler

  • Speide området foran din fotografering dato å bli kjent med spillet stier og dyrene det.
  • Vask klær i parfyme-ledig såpe slik at dyr ikke vil oppdage unaturlig lukt som vil føre dem til å sky unna ditt bilde område.
  • Finne materialer til å bygge din blind bør ikke utgjøre mye av et problem, men du kan også ta en kommersielt tilgjengelig ramme hvis du ikke tankene å legge til vekten (kameraer, stativ, etc.) av utstyret.
  • Husk at når du er i en blind, du er skjult og andre personer eller dyr kan uventet snuble over din posisjon. Merk din blind med et par strimler av oransje fluorescerende tape å varsle andre til deg, og holde et øye for dyr nærmer fra den andre siden av blinde.