Gaver som feirer vennskap

October 28

Gaver som feirer vennskap

Gode venner er vanskelig å finne, så det er viktig å verne de du har. Vise vennene dine hvordan spesielle de er gaver fra ditt hjerte. Disse kan være Beef eller hjemmelagde; bare sette noen trodde i dem og gjøre dem personlig og meningsfylt. Vennene dine vil sette pris på gest og feiring av ditt vennskap.

Blomster

Gi en venn en blomsterbukett hennes favoritt viser henne hvor mye du bryr deg. Bestille blomster i hennes favoritt farger og levere i en vakker vase hun kan holde og bruke på nytt. Hvis ikke du er sikker på hva hennes favoritt blomsten er, finne en "vennskap" bukett å gi. Mange blomster butikker bære disse eller vil sette en sammen for deg. Finne en fargerik vase som med en melding som sier noe om venner eller vennskap. Spør din lokale blomsterhandler å fylle den med lyse blomster. For noe hun kan nyte i år, velge et lite vedlikehold huset anlegget å fylle et vennskap potten. Kreative sorteringer, male et terrakotta-potten selv. Inkluder en personlig melding. Hvis din maleri ferdigheter ikke opp til PARI, sjekk din lokale blomster butikk. Snakke med blomsterhandler og forklare du ønsker en houseplant i en pott som feirer vennskap.

Billetter

Hvis du og din venn dele kjærlighet for samme idrettslag eller musiker får to billetter for neste spillet eller Vis. Lage en begivenhet av det, noe dere alltid vil huske. Gå ut til middag og drikke før showet eller male ansikter og slitasje matchende gensere til spillet.

Smykker

Vennskap smykker har eksistert i flere tiår og er fortsatt svært populære blant folk i alle aldre. Barn gjøre vennskap armbånd fargerike strenger og perler. De også handel og utveksling fleksible, stretchable håndleddet band med venner. Du kan gjøre samme, eller gå til gullsmeden for en vennskapsbånd. Plukk en som kan være gravert og legge til en personlig melding til brikken. Gjør dette for et anheng eller pin, hvis det er smykker vennen foretrekker.

Sjokolade

Mange mennesker liker sjokolade, og om det er ofte gitt som en romantisk gave, gi det til nære venner er akseptabelt, også. Hvis vennen din har en favoritt sjokolade eller sampler, kjøpe det og Pakk den i en lyse bue. Knytte et kort eller brev som beskriver hvordan du verne ditt vennskap og hvor mye du setter pris på ham.