Hva utgjør fremragende ekteskap rådgiving?

May 10

Hva utgjør fremragende ekteskap rådgiving?

Når ting går galt i det viktigste forholdet i livet ditt, trenger du noen kvalifisert til å hjelpe deg. Få profesjonell rådgivning fra en ekteskap terapeut er det mest proaktive skrittet du kan ta for å arbeide gjennom vanskelige problemer. Den beste sjansen på lagre ditt ekteskap ofte avhenger av din å oppnå fortreffelighet i rådgiving selv. Du en erfaren, veltrente terapeut som gir effektiv øvelser for du og din ektefelle å engasjere seg i å reparere forholdet.

Kvalifisert terapeut

Den viktigste delen av gode ekteskap rådgiving er retning av en profesjonell terapeut. Et kvalifisert ekteskap rådgiveren lisensieres med en sterk pedagogisk bakgrunn som inkluderer spesialisert trening i å arbeide med ektepar. Ifølge Bureau of Labor Statistics, kravene for lisensiering varierer fra staten, men hver ekteskap terapeut bør ha en mastergrad. Du bør også se etter en rådgiver som har jobbet med par i mange år og har en god track record i å hjelpe gift par oppholdet på den måten. Finne din terapeut gjennom en profesjonell henvisning eller bla gjennom Internett eller gule sider for kontaktinformasjon. Intervju din rådgiver før du logger på for økter. Stille spørsmål om lisensstatusen, opplæring, erfaring og terapeutisk tilnærming. Oppsøke en rådgiver som passer til din spesielle bekymringer og personlighet.

Atmosfære

Kontoret der du delta terapitimer bør være en som du føler deg hjemme. Du kan ikke åpne om mest personlige aspekter av ekteskapelige forholdet hvis du er anspent eller stresset fra en stiv eller unwelcoming atmosfære. Ideelt sett vil området være en med gode utstoppede sofaer og stoler, dempet belysning og fredelig innredning. Mye om hvordan vil du føle deg om miljøet vil ha å gjøre med rådgiveren din personlighet. Hvis din rådgiver er varm og engasjerende, vil du og din ektefelle føle seg mer rolig og være i en bedre posisjon til å bli hjulpet gjennom terapi. Ifølge Michele Weiner-Davis, M.S.W., skal i sin artikkel med tittelen "Å velge din ekteskapelig terapeut" på sin skilsmisse byste nettside, terapeuten viser du respekterer og forstå perspektiv.

Aktive lyttemiljøet

Fleste er bekymret for hva de vil si i økten, men en enda større bekymring bør være hvor du vil lytte. Ekteskap rådgiveren må du være en aktiv lytter, til henne og din partner. Til gjengjeld vil profesjonelle aktivt lytte til deg. En aktiv lytter er en som er fokusert på hva som blir sagt, som ser deg i øynene og er ikke tenke på hva hun vil si neste. Typen miljø der alle er en aktiv lytter utgjør utmerket stand for ekteskap rådgiving.

Effektiv øvelser

Gunstig rådgivning program vil gi konkrete øvelser for par å utføre. Noen av disse øvelsene utføres i økt mens andre er "lekser." Disse øvelsene ved et ekteskap rådgiveren. Hensikten med dem er å lære par hvordan arbeide gjennom problemer og hvordan å håndtere fremtidige problemer i forholdet deres. For eksempel en rådgiver kan ha du og din ektefelle fullfører et regneark sammen som handler om en spesiell bekymring i ekteskapet. Ved å identifisere problemet skriftlig og har begge ektefeller skrive ned sine følelser om problemet, kan rådgiver deretter arbeide med paret til brainstorming måter å løse problemet. Terapeut og par kan bestemme hvilke oppløsningen å forsøke.