Hvordan å blande Snazaroo ansiktet maling

July 14

Hvordan å blande Snazaroo ansiktet maling

Blending Snazaroo maling er en verdifull og med viktige ferdigheter for å lære når ansiktsmaling eller opprette midlertidig vannbasert maling tatoveringer. Snazaroo maling er en velkjent vannbasert ansiktet maling merket, men de tørker raskt, som kan komplisere blending prosessen. Det er noen teknikker du kan bruke til å lette og vellykket kjøre blending Snazaroo maling. Når du har lært disse teknikkene, kan du bruke dem på alle slags ansikt maleri design inkludert regnbuer.

Instruksjoner

Svamp arbeid

• Laste inn en ansikt-maleri svamp med alle farger ved dipping kanten av svamp i vann og rotere det i paint. Maling et område i et ansikt en farge ved hjelp av runde sirkulære bevegelser. Denne første fargen er basisfargen.

• Bruk en stipple svamp lastet med en annen farge for å være blandet. Last stipple svampen ved dipping kanten av svamp i vann og deretter dabbing det i paint.

• DAB stipple svamp over fargen. Disse fargene vil blande og lage en strukturert effekt. Bruk denne fremgangsmåten til aksent og bland i alle farger, selv når basisfargen har tørket.

Pensel blandet Rainbow

• Laste inn en myk-bristled bred pensel med rød maling ved dipping penselen i vann, deretter gni det i paint. Maling buede Strykretninga øverst i pannen starter over en øyebrynet, gå opp og rørende hårfestet og deretter slutt over motsatt øyenbrynet. Dette skaper en rød bue over pannen.

• Male en oransje linje rett under den røde linjen mens rød maling er fuktig med samme pensel. Har den oransje linjen overlapper litt med den røde linjen slik at de to fargene blandes.

• Bruk samme pensel til å male en tredje gul linje overlapper litt med den oransje linjen mens den oransje linjen er fuktig. Dette gjør en tre farger regnbue over pannen med fargene blandes litt sammen. For å ytterligere blande fargene, drar du en lett fuktet myk-bristled bred pensel over der fargene overlapper.