Gjenopprette korrupte bilder

September 11

Skadet bilder er digital foto filer som har noen slags feil skrevet i dem. Problemet kan hindre bildene vises eller overføre riktig fra kameraet til datamaskinen hjemme. En korrupt fil betyr ikke nødvendigvis at bildene er tapt for alltid. Det kan hende du kan gjenopprette korrupte bildene selv ved hjelp av programvare som er tilgjengelig på Internett.

Instruksjoner

• Velg programmet du vil bruke til å prøve og gjenopprette ødelagte bilder. Det finnes en rekke programmer, inkludert "Foto redde" "ADRC Data det å bli frisk" og "Gjenopprette filer 2." Disse programmene er enten gratis eller har en gratis prøveperiode.

• Åpne programvaren du nettopp lastet ned til datamaskinen.

• Koble minnekort eller digitalkamera til datamaskinen via en kortleser eller USB-kabel. Vent et øyeblikk for datamaskinen å anerkjenne den nye tilkoblingen.

• Kjøre programvaren på minnekort eller digitalkamera. Brukergrensesnittet er forskjellig fra program til program, men fremgangsmåten er i hovedsak det samme. Du må velge ikonet identifisere et minnekort eller kamera programvare analysere.

• Velg filen du vil laste ned til datamaskinen. Identifisere plasseringen du vil at bildet skal lagres og klikk "Ok" eller "Lagre". Nå skal du kan åpne den ødelagte filen på datamaskinen.