Hip problemer & lettelse

December 23

Hip problemer & lettelse

Eiere av hunder med hip problemer vil finne lettelse for deres pets. Ballen og felles strukturen av hoften forverres, forårsaker funksjonshemming og smerte. Avhengig av årsaken, kan lettelse funnet med kirurgi, medisiner eller alternative behandlingsformer. Hundene med mistenkt hip problemer bør vurderes av en veterinær for den beste behandling og utfallet.

Hofteleddsdysplasi

Denne genetisk tilstand, unormal hip vekst, er vanlig i adskillige arter, inkludert Tyskeren Shepherds, Rottweilers, Great danskene og Labradors, selv om det kan oppstå i alle hunden. Det er mest utbredt i hundene det har plutselig vekst spruter. Dysplasia skyldes subluxation i felles, der articular overflater av femur og bekkenbenet ikke lenger har kontakt. Hoften dysplasia er dokumentert av smerte, problemer med å flytte, halt og gangart endringer. Mens eldre hunder er mer påvirket, finnes også betingelsen inne dukke.

Leddgikt

Hundene lider av leddgikt akkurat som folk, og betingelsen kan påvirke hoftene. Tegn på leddgikt inne hundene inkluderer vanligvis nedgang, problemer forhandle trapper, apati, manglende interesse i spill og vanskeligheter fra en utsatt posisjon. Som mennesker, sannsynligheten for leddgikt øker med alderen, og mens det er ingen kur, finnes behandlinger for å lindre symptomene.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller kan kan hofteoperasjon eller femur hodet ostectomy gi lindring til hunder som lider av hoften problemer. Slike operasjoner er ofte gjort på stor arter. Hofteoperasjon er bare, fullstendig utskiftning av ballen og felles med en kunstig hofte. Resultatene er generelt veldig bra, med hunden kan gå tilbake til full funksjon. Operasjonen er dyrt, og krever intens postoperativ omsorg og resten på uker. I femur hodet ostectomy fjernes den unormale delen av hoften. En mindre komplisert kirurgi, hunder gå tilbake til en behagelig tilstand, med en mindre begrenset post-op. fysioterapi er nødvendig med femur hodet ostectomy.

Naturlig lettelse for Hip problemer

Fedme forverrer artritt og hofte problemer, så holde hunder på en normal vekt kan lindre symptomene. Kalsium er viktig for hip helse. De fleste kommersielt forberedt hunden matvarer inneholder tilstrekkelig mengder, men hunder matet rå eller hjemmelaget mat må kalsium kosttilskudd. Vanlig daglig mosjon hjelper hundene med vekttap. Gir en varm soveområde for hunden. Hvis hundene har problemer forhandle trappen av huset, kan du prøve å installere en rampe. Akupunktur kan nytte hundene med hip problemer.

Massasje/fysioterapi

Forsiktig massasje kan gi lindring til hundene med hip problemer og eiere kan lære å gjøre det selv. Spør en veterinærer anbefaler en sertifisert fysioterapeut som jobber med dyr og forstår hjørnetann musclo-skjelettlidelser strukturen.

Bedøve terapeut

Medikamenter kan være foreskrevet for å hjelpe hundene med hip problemer. Blant disse legemidler anti-inflammatories markedsført under handelsnavnet Rimadyl, Deramaxx og Metacam, blant andre. Disse stoffene kan ha bivirkninger. Narkotika direkte injiseres hoftene for lettelse inkluderer polysulfated glycosaminoglycans, som Adequan, hvilke hjelper forhindre brusk sammenbrudd. Hylauronic syre, markedsført som legende, reduserer betennelse og øker felles væske viskositet.

Over Counter lettelse

Hunder kan svare på noen av de samme over skranke produkter eierene tar for leddgikt. Disse inkluderer MSM, eller metyl-sulfonyl-metan, en biologisk svovel som hjelper gjøre bindevev sterkere. Andre produkter å prøve er glucosamine, chondroitin, linfrø og perna blåskjell. Mens dyrebutikker selger disse kosttilskudd for hjørnetann, kan produktene selges for mennesker bli gitt til hundene, justert for vekt. Spesielle bufrede aspirin for hundene er tilgjengelig.