Familiegjenforening gaver & Awards

July 19

Familiegjenforening gaver & Awards

Planlegging en familiegjenforening kan være en skremmende oppgave, men med noen ideer og hjelp fra familiemedlemmer, kan du planlegge en spennende tid. Opprette awards til gi under réunion og gi hver person som deltar en spesiell gave å ta hjem å huske hendelsen. Fra personlig t-skjorter til humoristisk awards, bruk din innbilningen for å gjøre at det neste slektsstevnet minneverdig.

Personlige elementer

Opprette tilpassede elementer for alle som deltar familiegjenforening å ta hjem som en måte å huske gjenforeningen. Du kan tilpasse penner, kaffe krus, notatblokker og t-skjorter. Noen av disse elementene kan bli dyrt, spesielt hvis du har flere personer kommer til gjenforeningen. Hvis du gjør t-skjorter, Velg et design og finne ut hvor mye det vil være for hver skjorte. Folk flest vil gjerne kjøpe sine egne, og det vil holde kostnadene nede ved å kjøpe skjorter samtidig som en gruppe. Sjekk nettforhandlere for disse tilpassede elementer, som mange ganger med store bestillinger du får rabatter og gratis frakt.

Morsomme Awards

De fleste familie gjenforeninger består av spill og aktiviteter. Få alle engasjert i réunion av konkurrerer om en pris eller trofé. Skrive ut priser eller har liten trofeer gravert for flere aktiviteter. Aktivitetene kan omfatte en konkurranse for som kan stå på hans hender den lengste eller som kan hoppe lengst. Tildele små trofeer eller priser for disse aktivitet vinnere. Disse aktivitetene er perfekt å spille mot begynnelsen av gjenforeningen å få alle ler og involvert i arrangementet.

Bilder

Bilder er en perfekt gave til alle ved familiegjenforening, som dette vil vare en levetid. Ansette en fotograf eller har noen i familien tilbud om å ta bilder. Husk å få bilder av hver familie og noen av hele gruppen. Få alle e-postadresse eller hjemmeadresse så kan du laste opp eller e bildene når de er klare. Hvis du har flere bilder, er email det beste alternativet. Du kan email bildene eller laste dem opp til slektens hjemmeside og alle kan ha bildene som de skrives ut. Hvis noen ikke har tilgang til en datamaskin, kan du sende dem en gruppebilde av alle fra gjenforeningen.

Diplomer

Gjøre diplomer til familiemedlemmer på gjenforeningen. Du kan skrive ut dine egne eller kjøpe forhåndslagde sertifikater på din lokale papirhandelen. Pris eksempler er et sertifikat som det eldste og yngste familiemedlemmet gjenforening, den yngste besteforeldre, paret med de barn eller barnebarn og par som har vært gift lengst.