Hvordan du be en venn å være din prudepike

February 15

Hvordan du be en venn å være din prudepike

Planlegging bryllup er en spennende tid. Det er imidlertid ofte mye stress involvert i bryllupet preparater også. Spør venner bli din brudepiker bør være en av de morsomme deler for å få klar for bryllupet fordi disse kvinnene vil dele en av de viktigste øyeblikkene i livet ditt med deg. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å spørre en venn å være din brudepike.

Instruksjoner

Hvordan du be en venn å være din prudepike

• Lag en liste over tre ting som samlet du og din venn. Hvordan møttes dere? Hva med en spesielt morsomt eller morsom hendelse som involverte for to? Eller bare noe to felles og har gode minner for dere begge.

• Invitere vennen på brownies og iskrem. Dere kan snakke eller fange opp mens du spiser. Som du snakker, nevner hvor viktig vennskapet er deg og sitere elementer fra listen.

• Be henne om å være din brudepike. Kan du si noe langs linjene av "vi har hatt så mye moro sammen allerede og ditt vennskap er så viktig for meg. Det ville bety så mye for meg hvis du vil stå ved siden av meg på bryllupet mitt."

• Gi henne blomster. Når du gir dem til henne, ler og gjøre en spøk som, "Se, jeg allerede har en bukett!" Hennes svar vil nesten sikkert være et rungende "ja!"

Tips og advarsler

  • Hvis deltar i bryllupet ditt skal være uvanlig dyrt på grunn av reise eller ekstravagante klær og tilbehør krav, må du la din brudepike vet dette på forhånd. Det kan hindre henne fra å være en del av bryllupet part, og du bør faktor i dette før du bestemmer hva vil være nødvendig av brudepiker.