Hvor å rase Pocket Pits

November 17

En lomme grop er en Amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig som er under 17 inches høy. Pocket groper er generelt bredt og kompakt, og er vanligvis 60 til 70 pounds. Mens nesten enhver grav Tøys er produsere lomme groper, er formering pitbuller med egnet stamtavler den eneste måten å garantere en søppel av lomme groper.

Instruksjoner

• Sjekk din Grav Tøys forfedre. For å produsere lomme groper, har din hunden å ha kort hunder i de første tre generasjonene av sin stamtavle. Den flere kort hunder i sin stamtavle, jo mer sannsynlig er det å produsere lomme groper fra at hunden.

• Velg en passende make for hunden din. Når du søker etter en grav Tøys å rase med din Grav Tøys å produsere lomme groper, må du se på at hunden stamtavle å sikre at hunden har en blodslinje som er kompatibel med din hunden. For eksempel en barberhøvel kanten Grav Tøys kan bred med en Gottiline Grav Tøys men avl med en Colby Grav Tøys ville være uønsket.

• Se på hundene sammen. Hunder skal både være kort og se kompakt. De må hver ha et stort hode og bredt bryst. Begge to hundene møte alle disse vil hjelpe deg å ha best sjanse til å produsere lomme groper.

• Har begge to hundene sjekket genetiske problemer. Dette vil bidra til å sikre helsen til valpene. Som ansvarlig lomme grav oppdretter, bør du bare produsere hunder som vil være sunn. Hunder som har genetiske medisinske problemer kan passere problemet på valpene.

• Selge din lomme grav valper til ansvarlig hundeeiere etter hunden viser åtte uker gamle. Det er viktig å skjermen folk som ønsker å kjøpe din dukke. Holde inne sinn det du skal gå opp noen kjøpere som ønsker å bruke hunden til ulovlige formål som hunden kampen. Pocket groper er kompakte, men de er veldig sterk.

• Gjøre alle som kjøper en lomme pit fra du registrerer en kontrakt. Kontrakten bør inneholde opplæring og avl bestemmelser. For eksempel kreve at den nye eieren undervise valpen grunnleggende kommandoer som sitter og komme. Angi minimum avl alder som 1 år gamle for en kvinne eller 18 måneder etter en mann vil beskytte helsen og sikre riktig vekst for valpen.

• Holde orden på valpene du selger. Med alle problemene som Grav Tøys eiere har med rase spesifikk lovgivning, er det viktig å sørge for at den nye eieren av hunden du selger forblir en ansvarlig pet eier.