Hvordan å gjøre livet mer romantisk

August 6

Tid kan ta sitt toll på ethvert forhold og forårsake tidlig blomstring av kjærlighet til wilt og visne. Selv om kjærlighet er fortsatt i live, kan et fravær av romantikk og spenning resultere i et forhold blitt kjedelig og altfor kjent. Sprucing opp ditt forhold ved å gjøre romantiske gestus er en enkel, men effektiv måte av støvtørking av time spindelvev og rejuvenating følelser for partneren din.

Instruksjoner

• Vis hengivenhet. Handlinger kan snakke tusen ord, og dette gjelder særlig når det gjelder romantiske gestus. Fysiske bevegelser kan ha en dramatisk innvirkning på hvor nær partneren din føles for deg. Et kyss eller en klem i morgen eller når din kjære returnerer fra arbeid viser din takknemlighet våkne opp ved siden av henne og se henne på slutten av en hard dags arbeid. Gjør tid å massere din partner med aromatiske oljer er også en fantastisk måte å forbedre fysisk intimitet.

• Kjøp din partner en gave uansett anledningen. Alle forventer og mottar presenterer på bursdager eller ved juletider, men gi en gave bare for å vise din takknemlighet for partneren din kan være en måte å injisere litt romantikk inn forholdet. Kjøpe en CD av kjæresten din favoritt band eller kjæresten din favoritt aftershave bare for å vise du gjenkjenner personens begjær og er opptatt av å oppfylle dem.

• Ta partneren ut. Samme kjedelig rutiner og samme kjedelig omgivelsene kan renne liv og romantikk av selv de mest dynamiske forhold. Ta din partner bort til landet for en naturskjønn pause eller bare til teateret for å ta i et show. Holde omgivelsene vil gi deg noe nytt for å snakke om, og å være hjemmefra, hvor oppgaver og forpliktelser florerer, vil tillate deg å fokusere din tid og oppmerksomhet på din kjære.

• Betale komplimenter til partneren. De fleste av oss vet hvorfor vi valgte våre kjæreste eller venninne, men det gjør ikke noen skade for å minne personen hver dag av grunnene hvorfor du elsker ham. Enten det er deres øyne eller deres holdning, sin lidenskap eller deres tålmodighet, kan minner alle måter der hun er vakker partner hjelpe gjenopprette romantikk ditt forhold.

• Skrive notater for hverandre. Folk vokser ofte fra hverandre i forhold på grunn av tid fra hverandre på grunn av forpliktelser. Forlate notater rundt huset med enkle meldinger beskytte som "Jeg savner du" eller "Du er vakker" kjærlighet og romantikk i live selv når omstendigheter mener du ikke med din kjære.