Hvordan bli en Foster foreldre i Louisiana

March 12

Hvordan bli en Foster foreldre i Louisiana

Fosterhjem foreldre i Louisiana tilby midlertidig omsorg for barn som ikke kan bo med sine biologiske foreldre. Barnemishandling, fysisk eller følelsesmessig sykdom, dødsfall i familien, forsømmelse og spesielle familien omstendighetene er noen av grunnene barna kan kreve fosterhjem. Når et barn blir gjenforent med familien sin biologiske så snart som mulig. I Louisiana, en potensiell foster foreldre må bli sertifisert, får opplæring og vurderes før et barn kan plasseres i hennes hjem.

Instruksjoner

• På Louisiana avdeling for barn og familie tjenestene nettsted (se ressurser) for å se hvordan komme i gang som en foster foreldre og får informasjon og registrere deg for fosterhjem orientering. Du må være minst 21 år, har tilstrekkelig inntekt og være i god mentale, fysiske og emosjonelle helse. Foster foreldre er ikke betalt.

• Delta fosterforeldre orientering. Dette er et informasjonsmøte som lærer deg om fosterhjem og adopsjon programmer tilbys av statlig organ. Orientering klassene holdes på lokale barn velferd kontoret. Søke etter telefonnummeret til ditt lokale barn velferd kontor, og datoen for neste orientering, på Louisiana avdeling for barn og familie tjenestene nettsted (se ressurser).

• Bruke for å motta Louisiana fosterhjem sertifisering. Skjemaet sertifisering er delt ut ved første pre-tjeneste trening. Personlige opplysninger som et førerkort, trygd kort, fødselsattest, inntekt bekreftelse, bil forsikring og pet immunisering poster er nødvendig for sertifisering. I Louisiana, må alle voksne i huset være fingerprinted for sikkerhet. Du må motta dokumentasjon fra en lege og fylle ut et skjema som viser alle medlemmer av din husstand er smittsomme sykdommer. Byrået krever fem referanser.

• Delta på syv tre timers treningsøktene. Dette er når du lære riktig fosterhjem prosedyrer og lært regler, retningslinjer og ansvar. En Louisiana hjem utviklingen arbeidstaker vil intervju og observere deg hjemme under treningen. Huset får en brann inspeksjon og kontrolleres for sikkerhet. Noen flere papirer behandles under treningen.

• Bli sertifisert på slutten av din trening og vente på en mulighet til å ha et barn i huset. Du kan gi begrensninger på barnets alder, kjønn, rase og antall barn å bli plassert. Du kan alltid nekte en plassering. I Louisiana tilbys en styret hastighet på rundt $450 per måned for å hjelpe med barnets utgifter. Barnets arbeideren er tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe med problemer. Du får en Louisiana Foster foreldre ID-kort, som brukes for lovlig ID skoler, sykehus og andre offentlige kontorer.