Ideer for barn fotografering: to søstre

August 25

Ideer for barn fotografering: to søstre

Å ta bilder av barn som de vokser er en fin måte for familien å se tilbake og husker spesielle anledninger i livet. Mange foreldre velger for å ha professional portretter tatt, som er helt greit, men hvis du har peiling med et kamera finnes billigere alternativer for å fange vakre bilder av barna. Hvis du er foreldre til to døtre, finnes det mange flotte fotomuligheter venter på deg.

Sette barna i et landskap

Stranden er et utmerket bakteppe for fantastiske bilder av barna.

Hvis du og din familie planlegger å reise i nærheten strender, innsjøer og skogsområder, tjene disse typer miljøer som en utmerket mulighet til å ta imponerende bilder av dine døtre. Neste gang du er i et av disse stedene, oppmuntre barna til å utforske og samhandle med hverandre mens du se og ta bilder fra avstand. Pass på å åpne opp kameravinkelen å fange himmelen og omegn, da dette vil gjøre bildene mer visuelt dynamisk. I områder med rikelig med naturlig lys, prøve å skyte med en sepia eller svart-hvitt-filter for en mer vintage appell.

Ta barna Napping

Sovende barn er de perfekte fotografi fag.

Hvis du er forelder til to små barn som fremdeles tar regelmessig naps, kan du vurdere å bruke det som en mulighet til å skyte noen one-of-a-kind bilder av små jenter. Dette prosjektet er spesielt effektiv hvis spedbarn, barn og den andre er mellom 2 og 5. Bare sette barnet eldre ned for en lur, og når du er sikker på at hun er i hvilemodus, plasser spedbarn (forhåpentligvis også sove) ved siden av de eldre søsken. Tillate babyer å bosette seg i noen minutter i sine posisjoner før stille knipser noen bilder. Prøv skyte noen bilder i ulike filtre å bli det største utvalget av bilder.

Ta et vakkert øyeblikk

Selv de enkleste scenariene gjør berøre fotografier.

Hvis du leter etter en foto-mulighet som vil også gjøre for en interessant Vis stykke eller selv en gave til familie og venner, kan du prøve å fange dine døtre samspill med hverandre og med andre medlemmer av familien. For eksempel hvis du fange din jenter på kjøkkenet med bestemor, ler og gjør cookies, eller i deres soverom med pappa, lese en sengetid historien, knipse noen bilder når de ikke er ute. Så lenge barna er uvitende de er å bli fotografert, bildene blir naturlig og hjertevarme.

Fange essensen av barna

Ta bilder av dine døtre gjøre det de elsker å gjøre.

Barn vokser raskt, og som de gjør deres interesser og personligheter endre. Hvis du leter etter en måte å fange essensen av hvem dine døtre er akkurat nå, prøv å lage Foto collage av gjeldende bilder som virkelig representerer. Hvis du har barn som liker hester og musikk og en som liker sport og dans, prøv å ta bilder av barn individuelt mens de gjør det de elsker. Ta disse bildene, og kombinerer dem i en collage stykke, enten på en datamaskin eller hånd i en stor multiphoto ramme.