Hva er en Mud høne?

June 25

Hva er en Mud høne?

Den amerikanske Kvakk, også kjent som gjørme høne, er en duck-lignende waterbird. Det er en vanlig fugl i USA og er nært knyttet til rails og crakes, tilhører samme rekkefølge som kraner. Ohios baseballag skyldes også Toledo Mud hønene høy befolkningen i amerikanske coots som bodde i nærheten av lagets stadium i bukta Vis Park.

Beskrivelse

Mud høna vokser til rundt 14 inches i lengde, har et vingespenn på nesten 28 inches og veier over 31 oz. Det er svart til mørk grå i farge med en hvit flekk under halen. Fuglens nebbet er hvit med svart tegninger nær spissen, og trekantede som en kylling. Føttene er ikke svømmehud som en and, men har store, brede, separate tær som fuglen å svømme. Vingene er kort og avrundet i tuppen så det er vanskelig for fuglene å ta av, men når luftbårne de er gode flyers.

Habitat og utvalg

Fuglen finnes året rundt i vest og Sør-regioner i USA I vintermånedene overføre fuglene det sørøstlige USA og i mellom-Amerika. Om sommeren tar overføringen dem videre østover og nordover inn mye av Canada. Det er en frisk vann fugl som finnes nær dammer, innsjøer og myrer, naturlige eller menneskeskapte. Fuglen er også sett i tidevanns myrene hvor vann er mer salt.

Kosthold og rovdyr

Mud høna er altetende, spise både vegetasjon og insekter. Fuglen vil dykke under vann for å samle klumper av akvatiske planter, som det bringer til overflaten. Det deretter plukker gjennom vegetasjonen spiselig plante-deler. Liten fisk og rumpetroll er også del av fuglens kosthold. De største rovdyrene mud høna er osprey og skallet ørn. Fuglen er nyttig for andre dyr som en fare alarm: Hvis det sanser eller flekker en predator, det gjør kraftig advarsel vocalizations og sprut rundt vilt i vannet.

Livssyklus

Mud høna bor i store flokker og medlem av jernbane gjør. I gruppen utvikle kortsiktige avl par for parring rundt mai til juni hvert år. Både mannlige og kvinnelige hjelp til å bygge en flytende reir, som er forankret til oppreist akvatiske plante stilkene. Kvinnelige generelt ligger mellom 8 til 10 egg i hver clutch og kan ha to ganger i en sesong, ideelle forhold. Begge foreldrene å ruge og omsorg for ungene. Eggene klekkes etter rundt 23 dager og er uavhengige etter to måneder. I naturen, kan fuglene leve i rundt ni år.