Maleteknikker med svamper på lerret

December 31

Maleteknikker med svamper på lerret

Kunstneriske malerier på lerret kan opprettes på mange måter: tradisjonell med ulike størrelser og stiler av børster; Jackson Pollock-stil med drypp og swirls; eller abstrakte sprut opprettet med ulike Programmetoder. En rekke svamper, når smart utøvet, kan også gjengi kunst verdig beundring.

Svamp utvalg

Svamper finnes i utallige former, størrelser og teksturer. Ingen spesielle svamper er nødvendig for å lage kunst på lerret; enhver husholdning eller kommersielle svamp kan brukes. En tynn, rektangulær svamp kan holdes fast eller lavt i hånden. Det kan være støpt til brukerens grep, og derfor manipulert lett. Svamper er myk og ettergivende når våt og av naturen vil suge opp maling slik at de kan være lett lastet for programmet. De kan brukes tørr, i tillegg til tegning tynne streker eller legge til tekstur til malerier. De egner seg også til skjæring i noen form kunstneren ønsker for spesielle applikasjoner.

Våte svamper

Våte svamper kan kunstneren gjelder en undercoat medium til lerretet til grunning. De kan også brukes til å tørke ned mellomlang til ønsket mengde og fjerne overflødig. Svamper tillate enkel bruk av store swaths av maling, avhengig av svamp, samt malingsfjerning hvis feil som blir gjort. Våte svamper bør holdes våt under bruk og skylles ofte. Samme svampen kan brukes for programmer i forskjellige farger og gjør bred, engros rettelser av farge. Kunstnere bruker våte svamper for å eksperimentere med blande farger, bruke hjørnene for å samle malingen og få de riktige blandingen før du legger svampen for programmet. Svamper kan brukes til å opprette en marmorering effekt, også.

Tørr svamper

Når svamper tørre, blir de stiv og perfekt for å bruke små prikker av farge eller tegne linjer eller former. Snø, gress, blader og regn effekter kan etableres med skarpe hjørner. De kan også brukes til å tørke malt områder som er fuktig å lage skygger eller dybdefølelse. Alle seks sidene av en rektangulær, tørr svamp er tilgjengelig for å legge til tekstur malerier, som de er vanligvis pocked med hull og bretter.

Rengjør og gjenbruk

Å holde svamper rent vil maling forlenge levetiden og sikre ren visninger gang etter gang. La førsteinntrykket tørr på lerretet, og deretter senere over stempel samme svamp i en annen farge for unike effekter.