Hvorfor løgnen min katt i søppel boksen?

March 18

Kattene vanligvis bruke akkurat nok tid i avfallet bokse med å gå til badet og dekke eller begrave deres avføring og urin. Når henger i søppel boksen er en endring i atferd, kan det signalisere sykdom eller stress. På den annen side, kan en katt som sitter i søppel boksen være søker privatliv, etablere territorium, venter eller nyter en nylig oppdaget napping flekk. Hun kan bare være kjent å søppel boksen.

Atferdsendringer Signal sykdom

Noen store atferdsendringer indikere din katten er syk. For eksempel, kan din katten holde i kullet boksen fordi hun ikke gå på do eller opplever ubehag eller smerte. Sitter, huk og liggende i søppel boksen kunne være indikativ av urinveiene problemer, en blære infeksjon, forstoppelse eller blokkering. Noen mannlig kattene utvikle urin-krystaller som blokkerer urin fra strømmer ut av penis og forårsake uopprettelig nyreskader. Hvis din katten tilbringe mye tid i kullet boksen, ser for underskriver av lidelsen som tap av appetitt, apati, urinere utenfor søppel boksen og være mer sensitiv eller aggressiv. Kontakt veterinær, beskrive eventuelle uvanlige oppførsel og bringe din katten inne for en eksamen så snart som mulig.

Stressende situasjoner

Liggende i søppel boksen kan virke som et innfall, men det kan være et resultat av frykt eller stress. En gang din vet har forsikret deg at din katten ikke er fysisk syk, prøve å avgjøre hvorvidt din katten opplever stress og hva kan være tilkoblingstype. Noen ganger kan når katter bor ukjente steder, for eksempel boarding kenneler, de sove inne deres søppel boxes, fordi de lukter kjent og gjøre dem føler seg mer sikre. En katt hjemme, i mellomtiden kan gjemme seg i en søppel boksen hvis hun er blir antagonized av en annen dyr eller er blir irritert av et menneske, som et ukjent barn. Noen katter retrett å avfallet bokse med når de hører bardus kraftig alarmer.

Litt privatliv, vennligst

Det er ikke så merkelig for kattene å ta tilflukt i deres søppel boksen. Ingen synes å ha kommet opp med en definitiv svaret på hvorfor. Dr. Bonnie Beaver av amerikaneren Veterinary Legeundersøkelse Forening skriver at mange katter gjør dette. "Kanskje avfallet er myk og boksen gir dem en trygg følelse, sier skrev hun på en WebMD Q & A. Hvis de ønsker å være alene, skjule noen katter under senger; andre kan føle behagelig inne deres søppel boxes. Kattene hvem ha blitt adoptert fra Le kan finne deres søppel boxes tjene som helligdommer, steder å hvile mens acclimating til sine nye omgivelser. Hvis katten veterinær har sagt hun er sunt og du rengjøre boksen regelmessig, bør lå i det ikke være et problem.

Etablere territorium

En katt kan ligge i hennes søppel bokse eller rulle rundt i sanden, hevder det som sin personlige plass å oppfylle hennes behov å etablere territorium. Din katten kanskje vil bruke en dekket søppel boksen som sin hule å observere husholdningsaktiviteter. Hvis andre katter bor i huset, bli kattens søppel bokse hennes spesielle sted å gjemme seg og ligger på lur for en feline venn, før hoppe, pouncing og starter et spennende spill. Leverer en søppel boksen for hver katten i hjemmet kan eliminere kattens vokter atferd.

Gjenbruk søppel boksen

Tamme kattunger lært vanligvis av sin mor bruke søppel boksen og dekke sine avfall med kattesand. Noen katter får for vane å gå om denne prosessen raskt, mens andre bruker mye tid grave og begrave og grave litt mer. Når en avslappet katt er ferdig graving, kan hun bare ligge på sanden. Kattunger vil spesielt krølle seg overalt sin søvnighet overtar. En katt kan som plasseringen eller form, størrelse eller lukten av henne søppel bokse med og finne måter å underholde seg selv ved å spille i sandbox hvis det er relativt rene. Noen ganger søppel i boksen føles kjølig og virker som et behagelig sted å sove på en varm dag.