Hvordan ta vare på en leketøy Poodle

January 25

Hvordan ta vare på en leketøy Poodle

Leketøy poodles kan være små i størrelse, vekt på under ti pounds, men de har personligheter like stor (noen sier enda større) enn deres standard størrelse fettere. De er godt tilpasset til liv i små leiligheter, men bare fordi de ikke tar opp mye plass, de trenger fortsatt ganske mye tid og kjærlighet. Den gode nyheten er imidlertid at de vil belønne alle din innsats med mye utholdende hengivenhet og kjærlighet, licks og ler.

Instruksjoner

• Hold din leketøy poodle sunn. Du må planlegge regelmessige turer til veterinæren for henne, en eller to ganger i året, så hun får riktig vaksinasjoner som blir undersøkt av veterinæren. I tillegg til disse isits, må du også holde øye med sin generelle helse og velvære, så kan du søke lege hvis hun viser tegn på å utvikle problemer.

• Mate din leketøy poodle et sunt, balansert kosthold. Du kan enten kjøpe en kommersiell diett eller lage din egen Dyremat ett av mange oppskrifter tilgjengelig i utholdende kokebøker eller online. Din oppdretter eller vet mange kunne forsyne deg med slike oppskrifter på forespørsel. Med en leketøy poodle valp er det foreslått at du tilbyr ca 1/3 kopp mat tre ganger om dagen i morgen, middag og kveld. Med en voksen leketøy du kan eliminere middag fôring, eller du kan la mat ut hele dagen for ham å knaske på som "gratis fôring."

• Groom din leketøy poodle regelmessig. Mange leketøy Puddel eiere planlegge regelmessige turer til en profesjonell hunden groomer hver 4-6 uker; andre foretrekker å gjøre det grooming seg. Hvis du ønsker å groom din leketøy poodle på egen hånd, vil du måtte kjøpe liten elektrisk avklipt samt en penselen og kam. Selv om du foretrekker at hunden være stelt av en profesjonell må du gjøre litt vedlikehold penselen og kam egne slik at hunden ikke bli til en sammenfiltret rot.

Kontroller at din leketøy poodle får masse mosjon. Selv om du bor i en leilighet og har huset trent din leketøy poodle bruke "wee små pads" eller en søppel boksen, bør du likevel prøve å ta henne ut for stamgjest gå og hun kan også nyte den sporadiske av-leiekontrakten tur i en hund park eller andre beskyttede området, selv om det er best hvis du tar henne til et angitt område for små kjæledyr bare eller i det minste holde et nært øye på henne så hun ikke skadet av en større hund.

• Behandle din leketøy poodle forsiktig, alltid omsorg for sin lille størrelse. Hvis du spiller med ham rundt, eller tillate andre pets eller folk å gjøre det, kan dette være svært skadelig for ham. Husk, denne lille hunden er mindre enn 1/20 (eller 5 prosent) av mange full vokst voksne.

Tips og advarsler

  • Mange leketøy poodles nyte vannet så mye som gjør større kolleger, som alle poodles var opprinnelig bred for å bli vannhund. Hvis du tar din poodle en svømmetur, skjønt, kontroller at hun ikke blir lei eller komme i for dypt
  • Tekopp poodles er ikke offisielt anerkjent som en rase av AKC. De anses å være undersized leketøy poodles og som sådan kan ha en rekke helseproblemer på grunn av deres har blitt avlet til en slik liten størrelse