Ideer for digital fotografering babyer

March 3

Ideer for digital fotografering babyer

Det er en naturlig instinkt til å fange barnets tidligste år i et bilde. Med digital camera er en populær innretning i det 21. århundre, kan du ta normale bilder av babyen din uten å måtte betale for en profesjonell fotograf. Baby bilde kan variere i innhold fra oppsett skudd du har ordnet selv til barnet engasjert i dagligdagse aktiviteter. Eksperimentere med bildekomposisjon og effekter kan presentere nye digital fotografering ideer for.

Nye plasseringer og vinkler

Babyen kunne ikke flytte langt, men dette ikke burde saken som du kan opprette nye fotomuligheter beveger ham. En rekke vinkler kan gi effektive resultater. Prøv å være kreativ med hvor og hvor nær du bildet fra. Bilder tatt fra siden eller bare barnets hode kan være like effektiv som et head-on bilde på middels avstand. Bruke beskjæring teknologi for å fjerne alle mellomrom fra bildet, slik at barnet fyller en tilstrekkelig mengde rammen hvert skudd.

Belysning

Problemet med å bruke kameraets blitsen er at det kan føre til babyen squinting på bildene eller vise røde øyne. For å eliminere disse problemene, kan du ta bilder med naturlig lys fra et vindu. Unngå å ta bilder på dagen med mindre du er i skyggen, fordi lyset på denne tiden kan føre til lignende problemer.

Kameraet

Mange kameraer kan du velge ulike modi før du tar bilde. Vanlige moduser inkluderer sepia, svart-hvitt og varm, så dra nytte av disse ved å variere innstillingen som du ta barnet skudd. Du kan prøve å ta et lignende skutt i hver modus for å opprette en interessant effekt hvis alle bildene er skrevet ut. Redigering programvare kan også brukes til å endre bildets farger når du har lagt til bilder til datamaskinen.

Fange daglige bilder

Det er verdt å holde et digitalkamera ved din side så mye som mulig, siden du vet aldri hva babyer vil gjøre neste. Dette er lett med mindre kameraer. Dra nytte av alt barnet ditt gjør for å få en interessant bilde, selv om det er første gang hun spiser mat hun ikke liker for eksempel. Babyen kunne kaste raserianfall eller sover, men det betyr ikke at du ikke kan få en kreative Foto.

Sette opp skudd

Ikke alle bildene ikke å ha en hverdags look om dem, men. Noen ganger kan du opprette noe interessant av bevisst baby. Noen forslag er å plassere barnet i en påske - eller juletema kurv, for eksempel, eller på et teppe omgitt av hennes favoritt leker. Fotografere babyen med partneren din eller et familiemedlem fungerer også. Du kan for eksempel fotografere barnets hånd ved betydelig større hånden hennes bror.