Hvordan lese klassisk gitar musikk tall

January 21

Hvordan lese klassisk gitar musikk tall

Spille klassisk gitar krever kunnskap om hvordan å lese noter på ansatte. Gitar musikk leses spesielt på treble nøkkel personalet. På grunn av kompleksiteten i gitaren og nødvendigheten av å bruke fingrene i både høyre og venstre hånd, brukes tall og bokstaver å gitaristen vet hvilke fingre og hvor de skal plasseres på finger bord.

Instruksjoner

• Før plukke opp gitaren, se på musikken. Du kan se tallene ved siden av notatene på ansatte, romertall, sirkelformede tall og bokstaver. Disse tallene er å hjelpe deg i å lære musikk, og du må først forstå hva hver tall eller symbol betyr.

• Se på tallene skrevet ved siden av notatene på personalet. Disse tallene fortelle deg hvilken finger for venstre å bruke. Nummer 1 er pekefingeren, 2 er din langfingeren, 3 er ringfingeren og 4 er din pinky. Tommelen får ikke noen fordi det ikke brukes på finger bord.

• Se på brev skrevet over notatene på personalet. Disse brevene fortelle deg hvilke fingre på høyre hånd å bruke. Fingrene av høyre hånd indikeres som følger: p er tommelen, pekefingeren er m er din langfingeren og er ring finger. Pinky på høyre hånd brukes ikke.

• Sirkelformede tall er skrevet under ansatte i de fleste tilfeller (noen ganger de er av notater) til å angi strengen som notatet er å bli spilt. For eksempel hvis nummer 1 er sirklet er for noten eller notene å bli spilt på den første strengen, eller den høyeste høres strengen. En prikket linje som er noen ganger brukt til å vise etterfølgende notater skal spilles på strengen.

• Romertall brukes til å vise barres eller delvis barres i venstre hånd. Bokstaven C angir en full barre, mens en C med en loddrett strek gjennom det indikerer en delvis barre. Følgende romertallet forteller deg hvilke bånd til barre er plassert. For eksempel hvis du ser "CIV", setter du pekefinger over det fjerde båndet på alle strenger. En brakett brukes til å angi hvilken merknader er inkludert i barre.

Tips og advarsler

  • Lær alle måter tall og symboler brukes i musikken før du spiller musikk.