Hvordan å identifisere Virginia Snakeroot

June 2

Virginia snakeroot (Aristolochia serpentaria) har en ualminnelig metoden av pollinering, fangst nysgjerrig insekter innsiden blomstene dårlig-smelling til de når hvor pollen ligger, fremskynde deres utgivelse. Dette staude vokser fra nordstatene som Connecticut og Michigan sørover til det dype sør, i tykk skog under trær som hickory, eik og sweetgum. Det er ofte sjelden innenfor rekkevidde og Virginia snakeroot er vanskelig å identifisere med mindre du spesifikt vet hva funksjonene skal se etter.

Instruksjoner

• Se etter en plante som utvikler seg fra tøffe, rhizomous røtter, sender opp nye spruter vekst gjennom rotsystem sideveis voksende. Stammen i Virginia snakeroot er svært tynn og bølgete; stammen vokser i en liten zigzagging måte.

• Måle høyden på Virginia snakeroot. Staude modnes til mellom 8 og 24 inches høy gjennomsnittlig med noen av de større prøvene nærmer høyder av 36 inches.

• Inspisere tynn bladverket på Virginia snakeroot. Bladene vokser fra stilkene i en alternativ mønster. Virginia snakeroot blader funksjonen en hjerteformet base, notater Purdue University, med en spiss tupp. Grønnaktig bladene utvikle så lenge 2 1/2 inches og har bredder opptil 1 1/2 inches.

• Søke etter de små blomstene som blomstrer på Virginia snakeroot fra mai til juli. Blomstene er ikke lett å observere, ofte dekket av blader siden de vokser ut av bunnen av anlegget. Blomstene ligner små rør og de er nyanser av brun-lilla, ifølge Connecticut botaniske samfunnet. Fjerne alle blad søppel skjuler blomster og måle dem. de vokser være 3/4 tommers lang. Merke til lukten; snakeroot blomster lukter råttent kjøtt, en egenskap som lokker bugs til anlegget for pollinering formål.

• Studere frukt generert av blomster av Virginia snakeroot. Som en blomst utvikler frukt ganske nær bakken, noe som gjør det vanskelig å se. Frukten er runde og ca 1/2 tommers diameter, som inneholder flere frø. Små pattedyr som mus, bruker den.