Hvordan åpne Minotauros på "Poptropica"

September 30

Hvordan åpne Minotauros på "Poptropica"

Utviklet av familien Education Network, er "Poptropica" et gratis online spill for barn som er drevet av Adobe Flash. I spillet er det forskjellige øyer, hver med sitt eget tema og opplevelser. En øy, kalt mytologi Island, sentre rundt guder og fantasi skapningene i antikkens Hellas. Mytologi øya må tegn skaffe flere hellige gjenstander, hvorav ett er nesen ringen Minotauros. For å få denne hellige vare men, må du først vite hvordan åpne minotaur hulen å snakke med ham.

Instruksjoner

• Angi Museum av Olympus og observere den gigantiske veggmaleri på veggen. Når bildene er ferdig snakker, fjerne sjøstjerner fra ansiktet av Poseidon statuen. La museet og hodet rett, mot de Grove av templene.

• Angi tempel for musene, og fortsette reiser før du finne kurven av reed rør. Klikk kurven for å få din egen reed pipe. Hodet litt til venstre, og klikk deretter på statuen av muse med en reed pipe å lære å spille en sang. Avslutt templet og hodet til venstre til du finner en hvit trapp.

• Gå opp trappen til du kommer ved foten av et stort tre. Fortsette klatre opp treet, bruker slanger å hoppe på og swing fra. Naviger til mest øverst i høyre hjørne i treet for å finne en vennlig satyr som godtar å vise deg hvordan det gyldne eplet til udødelighet. For at han vise deg dette men, må du samle inn 10 Potter honning i et minutt. Disse pottene finnes i hele treet.

• Gå tilbake til satyr og samle det gyldne eplet fra grenen som sitter over ham. Zevs vises og gir deg udødelighet, i bytte for fem hellige gjenstander. Dra ned fra treet.

• Snakk med jenta som forvandlet fra en bonde til en jente i en hvit toga. Dette er Zevs datter Athena, og hun vil varsle deg at faren er uærlig. Hun vil også fortelle deg å snakke med henne ved hjelp oliventrær, hvis du trenger hjelp.

• Gå til venstre over broen og fortsette vei helt igjen til du ser et skilt som sier "Møte Minotauros." Flytte opp til du ser en stor døren med en minotaur statue ovenfor.

• Klikk din "Elementer" i øvre høyre hjørne av skjermen. Velg reed pipe elementer til å bruke den.

• Spille følgende kombinasjon: blå, blått, grønt, gult, gul, rød, blå og grønn. Minotaur døren åpnes, og du er gratis å delta.