Hvordan bygge en strikk Gatling Gun

March 6

Hvordan bygge en strikk Gatling Gun

Sannsynligvis ikke lenge etter første gummistrikk ble gjort i tidlig 1800-tall, noen koblet det over en finger og lansert det på en kollega. Hånd elastisk prosjektiler mangler nøyaktighet og utvalg av de sparken fra en rigid bærerakett, men stive bæreraketter har alltid vært vanskeligere å laste, og dermed led av lave priser av brann. Anvendelsen av Dr. Richard Gatling innovasjon til feltet av gummi band ammunisjon kan både høyere priser på brann og større rekkevidde og nøyaktighet enn hånd strikk.

Instruksjoner

Forbereder sylinderen

• Tegne en sirkel, 2.5 inches i diameter, med kompasset på et papirark. Bruke kompass og konstruksjon, dividere sirkelens omkrets i åtte like deler. Deretter sted på slutten av din 2.5 tommen dowel over sirkel på papiret og nøye merke av av dowel omkrets i de samme åtte like delene. Med den rette kanten, tegne en linje på slutten av dowel kobler hvert par av motsatt markeringer de bør alle krysser i midten av plugg.

• Kutte en groove, 3/8 tomme bred og 1/4 av en tomme dyp, ned lengden på dowel på hver av merkene. Åsene mellom sporene vil være din Gatlingvåpen fat, og det hele plugg er sylinderen.

• Bore et hull, 3/8 av en tomme i diameter, i sentrum av dowel--du merket dette i trinn 1, og parallelt med dowel, omtrent en tomme dyp, med drill trykk. Endre bit til 1/8 av en tommers diameter, og bore andre hull i siden av av dowel, omtrent to inches fra slutten du boret det første hullet, i en av fat og en tomme dyp eller så.

• Sand hele plugg å runde alle skarpe kanter igjen fra din kutt. Pass på at du ikke runde endene av en tønne så mye at du ikke kan la flere gummistrikker strukket over det trygt uten å skli av.

• Skjær en lengde på 3/8 tommer dowel, omtrent to til tre inches lang, og lim den inn i hullet du boret i trinn 3. Dette er spindelen.

• Påfør litt lim til det lille hullet du boret i siden av ett fat, og bruk en tannpirker eller stiv wire for å tvinge slutten av nylon ledningen så dypt inn i hullet som mulig.

Sveiv samlingen

• Bore et hull, omtrent to inches i diameter, gjennom midten av en del av 2 x 4. Bore et andre hull, vinkelrett til den første og litt større enn 3/8 tommer i diameter, gjennom kanten av 2 x 4 slik at det andre hullet passerer gjennom sidene av først. Med det samme bit, bore en tredje hull, vinkelrett i forhold til de to andre, omtrent en tomme dyp, godta spindelen. Mens du har bore trykk ut, bore en 3/8 diameter hull gjennom hver ende av tre slat.

• Kutte en fire-tommers lengde på 3/8 tommer dowel, og prøv å sette det gjennom det andre hullet i 2 x 4 blokken. Ikke tvinge det; Det bør være i stand til å snurre fritt. Hvis ikke du må utvide hullet før den gjør. Når du er fornøyd med størrelsen på hullene, ta av dowel tilbake ut av blokken for nå.

• Fest av fire tommers dowel i ett hull i den ene enden til slat. Bare trykk av dowel i hullet så slutten er flush med den andre siden; du ønsker ikke det å stikke helt ut. Deretter Fest en mindre, to inches eller så - lengden på 3/8 tommer plugg inn i en holder på den andre enden av slat, men fra den andre siden. Dette vil danne en sveiv, med den lille plugg som håndtaket og av lengre dowel som akselen.

• Sand blokken, og pedalene.

• Sett inn akselen av pedalene tilbake i 2 x 4 blokken, og lim den andre enden av strengen - slutt som ikke er festet til sylinderen forsamlingen - aksel, så nær som mulig til side med sveiv håndtaket uten uhell liming akselen til blokken. Husk, du vil på sveiven kunne slå når du er ferdig.

Montering og lasting våpen

• Pakk strengen tett en gang rundt sylinderen, og strekke en elastisk over strengen på hvert fat. Holde innpakning strengen og legge Strikk til der er bare nok slakk igjen slik at spindelen hullet på blokken.

• Montere spindelen i mottaker hullet på 2 x 4 blokken. Hvis det er nok slakk, kan det hende du klarer å laste inn et nytt gummi bånd på sylinderen. Når du har lastet som mange gummi band som du kan passe, forsiktig slå sveiv å ta opp noen gjenværende slakk.

• Vri på sveiven. Dette vil trekke i streng fra sylinderen, frigjøre en strikk fra første fat og rotere sylinderen. Det vil holde skyting strikk så lenge du skru, før den går tom for ammunisjon.

Tips og advarsler

  • 2 x 4 blokken kan monteres på alle slags lager eller transport du ønsker.
  • Som alltid, vær forsiktig når du bruker elektroverktøy.
  • Være forsiktig og hensynsfull i ditt valg av mål for pistolen din gummistrikk.