Bamse håndverk for småbarn med bomull baller

April 6

Bamse håndverk for småbarn med bomull baller

Bomull baller er billig å bruke i kunst og håndverk. De er spesielt bra for prosjekter med småbarn fordi de er myk, smidig og lett å arbeide med. I tillegg kan bomull baller farget for å legge fargen kunst eller limes til figurer for å legge til dimensjon. For din neste skole eller på hjem aktivitet, opprette fluffy bamse håndverk med bomull baller.

Bamse maske

For dette prosjektet må farget bomull baller, papir plater, konstruksjon papir, Popsicle og lim stikker. Begynn med å dø bomull baller. Dette kan gjøres enkelt ved å dyppe dem i en blanding av Kool-Aid eller konditorfarge og en spiseskje eller så av rensevæske. Bruk en rekke farger for å tillate barn å uttrykke seg individuelt og kreativt. Ta papir plater og klippet ut øyne, nese og munn i masken. Fest ører med farget konstruksjon papir. Hånden ut en plate til barna, og tillate dem å samle sine bomull baller. Gi barna 20 bomull baller og la dem dekker platene med bomull baller å gjøre ansiktene til masken. Oppmuntre dem til å bruke forskjellige farger for kinnene og ører. Fest en Popsicle henge fast nederst i midten av tallerkenen for barnet å holde masken til ansiktet.

Bamse med bomull hatten og sko

Gjør dette til et to-dagers prosjekt. For å fullføre den, må hvit og brun konstruksjon papir, lim, øyne og glitter. Del 1, har elevene dypp bomull baller i lim og deretter glitter. Tillate bomull baller til å tørre over natten. Start dag to ved å opprette bamser bruker brun konstruksjon papir. Legge til en lue og sko bjørnen med hvit konstruksjon papir. Nå ha studenter lim glitret bomull baller til både lue og sko. Fullføre prosjektet ved å legge øynene på teddybjørnen.

Bamse kunst

For å gjøre dette prosjektet vil du trenger hvite konstruksjon papir, bomull baller, øyne, fargestifter og et lim pinne. Begynn med å tegne figuren av bamse i midten av papiret. Dekker figuren med lim og har barn fylles bjørnen kroppen med bomull baller. Ferdig ved å legge øynene og la barna til å tegne en scene rundt bjørnen. Scenen kan inneholde gress, trær, mennesker eller himmelen.

Malt bomull baller

I tillegg til fargestoffer eller bedazzling bomull baller, kan du prøve å dyppe bomull baller i paint før du bruker for kunst og håndverk. Barna kan dyppe bomull baller i flere farger maling opprette tie dye utseende bomull baller. Bruk disse bomull baller for å opprette tie dye skjorter eller slacks for bamser.