Hvordan finner jeg katten i "Alice in Wonderland" DS spillet

November 13

Hvordan finner jeg katten i "Alice in Wonderland" DS spillet

Nintendo spill "Alice in Wonderland," designet for DS håndholdte konsollen, har ulike tegn basert på 2010 Disneyfilmen. Spillere bytte mellom tegn navigere landskapet, passerer hindringer og finne nye biter av kartet. McTwist, den hvite kaninen, har en spesiell evne som involverer manipulere tid. Absolem, caterpillar, reverserer tyngdekraften og hjelper deg med å krysse hull med sin utbygget broen kraft. Du må bruke kombinert evner av hvit kanin og caterpillar finne Cheshire cat og legge til ham til teamet.

Instruksjoner

• Kontroller at strømmen er av og sette inn spillet kortet i kortsporet. Åpne øverste skjermen på din Nintendo DS, og trykk på "Power"-knappen. Hvis spillet ikke starter umiddelbart, trykker du piltastene til å velge den fra hovedskjermbildet og trykk "Start".

• Som hvit kanin tegnet, vestover gjennom kjernen av sopp skogen for å finne den "Tulgey ruiner" kart stykket. Hoppe på lilla mushroom fortsetter på avsatsen, og hoppe ned.

• Touch Mctwists tegnikonet i øverste høyre hjørne på skjermen med posisjonspekeren og dra den til Absolems-ikonet for å bytte til caterpillar. Ta opp din karakters evner ved å holde alle nøkkel; Tapp Absolem's "Utvide Bridge" evne.

• Utvide broen over gropen med røde toppene, hente kart stykket og gå tilbake til Tulgey sumper. Tapp pilen tegnikonet til Oraculum kartet, flytte "Sopp skog - Core" ut av veien og plasser "Tulgey ruiner" ved siden av "Tulgey sumper."

• Tapp ikonet døren å gå gjennom hjertet døren i Tulgey ruiner. Vestover til du ser en lilla vannmølle, deretter Bytt tegn til McTwist og aktivere hans "Tid" evne til å bringe flåten nær deg. Hoppe på flåten, trykk "Tid" muligheten til igjen å komme deg over elva og deretter fortsette vestover.

• Blåse i den innebygde mikrofonen til å slå ned pakken av kort; deretter går vestover til du ser en lilla skudd. Bruke "Time" muligheten til å gjøre det vokser i et tre. Klatre treet og hoppe rett, dro østover til du ser en vindmølle.

• Tapp Mctwist's "Tid" evne, og deretter blåse inn i mikrofonen å velte treet. Holde dro østover til grønne tåke, og deretter bytte til Larven tegn. Bruke sin "Gravity" evne å stige opp, og fortsette vestover. Se etter Cheshire Cat forbi blå-stripete treet.

Tips og advarsler

  • Lagre spillet så ofte som mulig ved å gå til en av de mange postboksene og trykke på den med posisjonspekeren.