Hvordan finne en anerkjente tatovør

April 25

Hvordan finne en anerkjente tatovør

Om å få din første tatovering eller en annen i en lang rekke kroppskunst, finne en anerkjente kunstneren kan være overveldende. Det er mange faktorer som går inn i den, fra betydningen av etsing noe permanent på huden til praktisk bruk av kostnader. Det er noen grunnleggende trinnene du kan ta for å sikre at du finner noen som får jobben gjort uten å ofre sikkerhet, kvalitet og sjelefred.

Instruksjoner

Du får hva du betaler for

• Snakk med noen tatovert venner du har om artister de går til. Dette er den beste måten å få lurt av en tatovering artist omdømme og ferdighetsnivå. Hvis du ser på noen du tror er høy kvalitet, vær ikke redd for å spørre personen hvor de fikk sine tatovering - selv om det ikke er noen du kjenner spesielt godt. De fleste som er fornøyd med sine tatoveringer er ikke sjenert om snakker butikken om kroppskunst.

• Gå til butikken. Du må se førstehånds tilstanden til omgivelsene å ha en virkelig god ide om hva slags artist du bestiller. Bla porteføljer på butikken å få et bredere syn kunstnerens arbeid og observere ting som renslighet, oppmerksomhet til detaljer, organisasjon, etc. Sanitær er en stor del av en anerkjent butikk vedlikehold noen anerkjente kunstneren vil være sikker på å jobbe på en ren, sanitære tattoo privaten.

• Presentere design. Diskutere ideen med kunstneren du har i tankene, eller vise dem design du allerede har og måle tilbakemelding. En anerkjente kunstneren vil ta nei utsendelse med gjør tilpasset arbeid for deg og snakke med vedkommende vil gi deg en idé om graden av profesjonalitet.

• Be om et kostnadsestimat. Ikke vær redd for å betale en masse penger for en god tatovering. Noen artist villige til å kutte deg en avtale betyr de er enten lærling (student) eller ta ikke stolthet i sitt arbeid. Med permanent kroppskunst er det alltid verdt å betale full pris for en godt utført jobb.

• Husk å tips. Tattooists tilbyr en tjeneste som en egendefinert kunstverk. Tipping etikette som som en restaurant. Tips minst 15 prosent, spesielt hvis du planlegger å være en gjenta kunde.

Tips og advarsler

  • Muntlige er en stor avtale i tatovering industrien. Tatovering bodde flytende hovedsakelig på dette grunnlag før det ble populære i ordinære, så gode kunstnere alltid bryr seg om sitt rykte. Snakke med så mange som mulig og få så mye informasjon som mulig før du setter ned at avtale innskudd - men når tid kommer, ikke vær redd for å bruke gode penger for en god tatovering.
  • Ikke bli tatovert på en butikk du har aldri vært eller hørt om. Ikke Vis din avtale beruset eller narkotika, da dette vil tynne blodet og påvirker helbredelsesprosessen. Alltid lytte nøye til etterbehandlingsinstruksjoner og følge dem så tett som mulig for å sikre et godt helbredet, dynamisk stykke kroppskunst.