Hvordan å reparere grammofon postene

June 17

Hvordan å reparere grammofon postene

For posten samleren er riktig Stell og vedlikehold viktig livet og verdien av en post. Grammofon postene er lett bli skadet. De scuff, skraper og fordreie veldig enkelt. Men noen ganger uansett hva sikkerhetsforholdsregler du ta vare for postene, ulykker skjer. Om du kjøper en post og la den i bilen i ekstrem varme, eller håndtere postene uforsiktig, på et tidspunkt vil album lide skade. Det er viktig å vite hvordan å reparere dings, riper og fordreier i vinyl posten album.

Instruksjoner

Reparere skjev postene

• Kjøpe to glass og tallerkener. De må være 15 inches av 15 tommer eller større å dekke en hele 12 tommers post.

• Plass posten mellom de to platene av glass godt, men forsiktig. Hvis du arbeider med en post som er skjev alvorlig, er det mulig å bryte vinyl hvis du trykker ned for hardt.

• Plass posten på en flat overflate i solen. Overvåke posten nøye slik at det ikke blir for varmt. Ideen er for solen å varme opp glass som varmer opp vinyl og vil mykne vinyl og nytt danne vinyl til sin opprinnelige form. Hvis glasset varmer opp for fort, er posten sannsynlig å smelte eller lide ubotelig varmeskade som påvirker grooves på vinyl.

Reparere posten riper

• Kjøpe en posten rensesett, fortrinnsvis Discwasher D4 kit. Dette settet kommer med en pensel og vasking væske. Du kan kjøpe påfyll vask væske for under $5. Discwasher settet selv selge i detalj for om $25 på musikk og elektronisk utsalgssteder som BestBuy eller RadioShack.

• Lå posten på flatt underlag og bruker vasking væske på applikator børste. Aldri gjelde væsken direkte på posten. Dette vil hindre at væsken brukes ujevnt og potensielt skadelige posten.

• Ta applikator børste og bruker vasking væske i en sirkelbevegelse før du har dekket hele siden av vinyl. Vær forsiktig med å bruke for mye press, kan du risikere å skrape posten ytterligere.

Tips og advarsler

  • Når en post er riper det er nesten umulig å fjerne en ripe helt. Rengjøring postene riktig kan registrere nålen glir jevnt over sporene i vinyl. Støv og rusk på en vinylplate gjør for en støyende post og forårsaker post nålen klø vinyl.
  • Det er populært teknikk for å reparere skjev postene som innebærer å plassere vindskjev vinyl under en tung stabel eller bøker. Dette er i beste fall en risikabelt praksis. Det kan ta måneder, om ikke år for vinyl å komme tilbake til normal. Selv da, er det ikke uvanlig for vinyl å bryte under press av vekten.