Hvordan finne hvor jeg kommer fra i min familie historie

March 7

Hvordan finne hvor jeg kommer fra i min familie historie

Mange er nysgjerrig på deres familie historie og er interessert i å lære mer om livet til sine forfedre. Slektsforskning har blitt en populær og morsom hobby. Forsker familien din historie kan være frustrerende til tider, spesielt når du treffer det uunngåelige "murveggen." Men med litt tålmodighet og utholdenhet, kombinert med en sunn dose skepsis, vil familie historikere bli belønnet med spennende historier å formidle til kommende generasjoner.

Instruksjoner

• Intervju slektninger, spesielt eldre slektninger, og be dem om detaljene i familietreet ditt. Hold rede på informasjonen du får i en liten notisbok. Registrere navn, datoer og steder du samle på familie gruppe ark og forfedre diagram. Laste ned disse og andre slektsforskning former på Familytreemagazine.com, eller legge til informasjon i et familietre dataprogram. Vær oppmerksom på at informasjonen du får fra slektninger kan ikke alltid være nøyaktig, og sørg for å følge opp med mer forskning for å bekrefte resultatene.

• Søk gjennom din egen familie poster. Se gjennom bokser, skuffer, skap, arkivskap, loft og kjellere. Du kan finne genealogiske skatter som viktige poster, oppdage fotografier, bibler, militære utflod papirer, nekrologer, ulike avisartikler og annen informasjon som vil hjelpe deg å mer om familien din.

• Koble med andre via slektsforskning oppslagstavler. Du finner andre som søker informasjon om dine forfedre. Populære nettsteder inkludere Genealogy.com eller Rootsweb.com oppslagstavler. For en effektiv spørring, må du beholde meldingen kort og konsist - beskriver hva familien du undersøker, der de bodde og andre detaljer for å skille dem fra familier som har samme etternavn.

• Dokumenter du ikke har i din familie poster å fylle ut de tomme feltene i stamfar diagrammet. Viktig poster å få er fødsel, Giftemål og døds, for disse postene hjelpe å bevise relasjoner og koble generasjoner sammen. Bestille disse postene gjennom lokale fylket kontorist eller opptaker kontorer eller rådhus. Husk å oppgi så mye informasjon som du vet om dine forfedre når du ber om en vital posten.

• Fortsette din slektsforskning ved hjelp av online-abonnement nettsteder, som Ancestry.com. Mange offentlige biblioteker har lokal historie og genealogi rom hvor du får Ancestry.com gratis. Spør en medarbeider for bibliotek hvor du kan søke online føderale tellingene, lokale historier, viktige poster, militære og mer. Disse spesialiserte rommene har ofte flere slektsforskning ressurser som Giske aviser og slektsforskning referanselitteratur for bruk i slektsforskning forskning.

Tips og advarsler

  • Selv om det er fristende å hoppe og forskning en slektning flere generasjoner tilbake i slektstreet ditt, er det viktig å finne ut alt du kan på forfedre som er nyere. Ytterligere baksiden du forskning i treet, jo mer knappe postene bli og vanskeligere å finne.
  • Når du kopierer innholdet fra en online slektstre, kontroller at avsenderen har inkludert troverdige kilder hvor informasjon ble innhentet. Hvis ingen kilder er oppført, bruk informasjonen som ledetråder til hjelp i forskning, og prøver å kontrollere alle fakta før du legger informasjonen til din egen family tree.