SIM 3 Mobile FAQ

October 17

Sims 3 Mobile er en miniatyr samling av The Sims-spill på den mobile enheten. Som kjernen spill, opprette og administrere en familie eller samfunnet tegn som Sims og administrere deres daglige aktiviteter.

Hva er du Gameplay?

Akkurat som The Sims på PC kan den mobile versjonen du opprette og tilpasse figuren din fysiske kvaliteter og bestemt personlighetstrekk. Når du har opprettet din karakter, kan du se ham verden og andre Sims du har opprettet. Til slutt, har du et helt samfunn full av venner, familie, fiender og bare ren rare Sims på mobilenheten.

Hvordan ser spillet?

Selv om den eksakte detaljer vil variere avhengig av den mobile enheten, har The Sims 3 Mobile en nær isometrisk perspektiv lik motparten PC. Tegn er tydelig definert og animerte som de gå gjennom hjem og andre lokale som er også farget og detaljert.

Hva er noen viktige funksjoner i spillet?

Sims 3 Mobile har en ønske system som fungerer ligner på et mål system. Som din Sims utvikle personligheter, vil de "ønsker" å lære å gjøre aktiviteter som fiske, få venner eller rengjøring bestemte objekter. Det er 75 forskjellige ønsker total.