Hvordan utforme kort

May 21

Hvordan utforme kort

Kort fungere som et redskap for vennskap, varme og kjærlighet på en rekke anledninger. Den utbredte tilgjengeligheten av gratulasjonskort er et testament til deres popularitet i samfunnet. For kreative individer, kan designe et kort være et attraktivt alternativ til kommersielle produkter. Designe og produsere et kort for hånd, hjelpe flere programvareverktøy forenkle og påskynde den kreative prosessen.

Instruksjoner

• Opprette teksten foran og interiør ansikter på kortet. Velg ønsket skrift og skriftstørrelse bruker din foretrukne programvare. Plasser teksten med venstre eller center området av kortet avhengig av estetisk preference. Når du velger din skriftstørrelse, sikre at meldingen vises likt mellomrom, unngå linjer med tekst som bare inneholder ett enkelt ord.

• Lage grafikk for foran og interiør ansikter på kortet. Hvis du ikke ønsker å designe dine egne bilder, nettsteder som iStockPhoto, tilbyr iClipArt og Clker bilder for kjøp som kan brukes for privat og kommersiell bruk.

• Justere størrelsen på valgte bilder å matche størrelsen på kortet, slik at hele bildet passer innenfor sidegrensene kort ansikter. Plass bildene i områder av kortet som utfyller teksten i stedet for overveldende det. Hvis teksten er justert sentralt, for eksempel vurdere å plassere en liten bilde direkte under teksten.

• Sett inn copyright informasjon på tilbake ansiktet av kortet. Inkluder navn og året kortet ble opprettet ved copyright-symbolet for å fullstendig beskytte kortet mot brudd eller tyveri.

• Finne en konvolutt som samsvarer med dimensjonene på ditt kort. Nettsteder som FineArt verden, ClearBags og Desktop forsyninger tilbyr konvolutter i en rekke størrelser for kjøp.

Tips og advarsler

  • Bestemme de fysiske dimensjonene av kortet før du oppretter tekst eller grafikk. Hvis du bruker en online ressurs for å utforme kortet som Zazzle, Cardnotes eller hilsen Design Studio, velg fra en av de tilbudte malene. Hvis du bruker publisering programvare som Adobe Photoshop, InDesign eller Illustrator, kan du opprette et dokument med fysiske dimensjoner matchende din ideelle kortstørrelsen.
  • Ensartethet er en mektig element av design. Velg en farge gruppering og skriften du vil bruke for kortet og bruker bare de spesifikke design elementet å lage produktet. Oppsett vil bidra til å skape en å appellering, estetisk tiltalende design.
  • Under ingen omstendigheter bør du knytte bilder hvis rettigheter som du ikke eier å din kort. Opphavsretten er strengt håndheves, og kan resultere i en stor bot.