Hvordan du knytter kraner til sko

January 17

Hvordan du knytter kraner til sko

USA trykk samfunnet foreslår at trykk dansere installerer Trykk på sine egne sko. Kraner kommer i en rekke stiler og merker og installere din egen kraner lar deg velge hvilken type kraner som passer din stil. Trykk sko har trykk tå og hæl trykk. Installere kranene er en enkel prosess som tar bare noen minutter. Kraner skal være sikret med skruer og ikke spiker. Skruene må være tett skrudd på plass slik at kranen er trygg og skruene ikke skader gulvet.

Instruksjoner

• Kjøpe kranene for din sko. Tre stiler av kraner brukes av trykk dansere er TeleTone, dupleks og SuperTone.

• Snu sko slik at sålene på skoene er mot deg.

• Angi tå kranen på plass. Følger konturene av skoen og justere springen slik at hullene i kranen er direkte over hullene i skoen. Sett inn den første skruen og stram den. Holde tå kranen på plass mens du strammer skruen. Sett inn og stram de andre skruene.

• Inspisere tå kranen. Kranen må arkivert eller pusset hvis kantene på trykk overheng kantene av skoen eller hvis kranene har en skarp kant. Filen kantene på trykk med en fil eller grov-korn sandpapir til kantene av kranen er kjedelig og flush kantene på skoen. Gjenta prosessen for tå-Trykk på den andre skoen.

• Sett hælen kranen på plass. Juster kranen med utsiden og innsiden kanten av skoen og med skruehullene i springen og sko. Sett inn og skru første. Sett inn og stram de gjenværende skruene.

• Inspisere hæl kranen. Hvis hæl kranen har en skarp kant eller det overhangs kantene av skoen, må det være arkivert eller pusset også. Filen eller sand kantene på trykk før det er kjedelig og flush kantene på skoen. Gjenta med den andre hæl trykk.

• Justere trykk ved å øke eller redusere skruene. Prøv sko og lytte til lyden. Trykk dansere finjustere lyden ved å gjøre mindre justeringer til skruene.