Hvordan å oppfinne hjemme rengjøring produkter

January 21

Noen mennesker har en oppfinnsom sinn når det gjelder nye eller forbedrede metoder for rengjøring. Noen ganger gode ideer kan gyte noe så enkelt som kjemper en vanskelig flekk. Hvis du befinner deg opprette hjem rettsmidler eller eksperimentere med forskjellige påfunn å vaske huset, kan du være på vei til å oppfinne din egen linje av hjemme rengjøring problemer. Med litt hardt arbeid, kan du slå din gamle hjem middel i en salgbar fabrikat som andre bruker til å rense sine hjem.

Instruksjoner

• Tenk om hvilke elementer du rengjør de. Lag en liste over elementer du rydde og gjøre notater om hva som er mest vanskelig om rengjøring, sammen med hva svakheter er iboende i eksisterende rengjøringsprodukter. Hvis et produkt ikke rydde slik det skal, noter hvorfor og hvordan du overvant problemet.

• Velg et element fra listen for å fokusere på en bestemt type rengjøring. Prøv å fokusere på elementer som du har ekspertise om, eller om typer rensing hvor eksisterende produkter under-utføre. Har du kompetanse i type rengjøring, gjør det det lettere å avgjøre hvilke ingredienser rense best. Velge en form for rengjøring der konkurransen ikke klarer å utføre tilstrekkelig kunne åpne døren for en vellykket produktlansering.

• Forskning hva ingrediensene tradisjonelt brukes for typen rengjøring du valgte. Sjekke ingredienslisten på etikettene til eksisterende produkter for å få en idé om hva ingrediensene andre selskaper bruker. Du kan også referere til oppskrifter for hjem rettsmidler for å se hva ingrediensene andre har eksperimentert med å løse lignende rengjøring. Bruk disse kildene til å kompilere en liste over potensielle ingredienser å arbeide med.

• Gjennomføre en detaljert forskning av hver ingrediens i listen. Spesielt oppmerksom på hva hovedhensikten er, som om varen er brukt som en base, en slipemiddel eller polsk. Merk har hvorvidt det er elementer i ingrediens også en negativ reaksjon, slik at du kan kontrollere at du ikke kombinerer disse ingrediensene under eksperimentet. Revidere listen denne informasjonen.

• Få så mange av ingrediensene på listen som mulig. Små mengder av vanlige rengjøringsmidler kan finnes i lokale avdelingen eller jernvareforretninger. Mindre vanlige rengjøringsmidler kan fås fra Vaktmestertjenester leverandørselskaper. Disse selskapene kan også gi engros priser på større mengder, som kan være nyttig når din rengjøringsmiddel flytter inn i produksjon modus.

• Eksperimentere med forskjellige kombinasjoner av ingrediensene til å bestemme hvilken kombinasjon er best for typen rengjøring du har målrettet. Ta alle nødvendige forholdsregler når gjennomføre eksperimenter. Arbeid på et godt ventilert område, vernebriller, tykk gummihansker og en gummi forkle. Holde forsiktig notater av oppskriften under hvert eksperiment. Bruk eksempel blandingen å rydde og bestemme hva som skal endres. Føles det også modig, eller det smøre området? Vurdere hvordan det utført, justere formelen og prøv på nytt. Den eneste måten å perfeksjonere formelen er gjennom prøving og feiling. Prøv rengjøring produktet, og justere oppskriften og prøve det igjen. Gjenta prosessen så mange ganger som nødvendig å perfeksjonere formelen.

• Sende inn en søknad om patent på formelen. En patentsøknad kan fås fra US Patent and Trademark Office (se ressurser). Hvis din oppfinnelse er en revolusjonerende ny type rengjøring som aldri har blitt gjort før, kan du sende en andre patentsøknad som er mer bredt og dekker hele rengjøringsmetode, i motsetning til spesifikke formelen.

Tips og advarsler

  • Opprette et merkenavn for produktet vil hjelpe deg presentere til markedsføring partnere. Selskaper som produserer nasjonale produktlinjer er det ideelle valget for produksjon og distribusjon rengjøring produktet. Hvis disse selskapene ikke vil arbeide med produktet, kan du forsøke å pakke og distribuere produktet på egenhånd.
  • Blande noen kjemikalier sammen kan forårsake bivirkninger som kan være skadelig eller utgjør en umiddelbar fare. Forskning din ingredienslisten før ledende en eksperiment, at du har ikke motstridende agenter i oppskriften din.
  • Kontroller at riktig sikkerhet percautions tas, som bruker gummihansker eller selv eyeguards mens miksing og kombinere løsninger.
  • Å ha giften kontroll hotline nummeret på hånden i tilfelle en nødsituasjon.
  • Sørg for å arbeide i godt-venitlated mellomrom ved håndtering av skadelige kjemikalier.