Moro og lett ideer for en fotografering klubb på skolen

August 28

Moro og lett ideer for en fotografering klubb på skolen

Fotografering klubber aktiverer hobbyfotografer å komme sammen for å sosialisere, sammenligne arbeidet og lære om kunsten å fotografi. Du kan definere en klubb på skolen din med eller uten aktivt engasjement av voksne. Mange institusjoner landsomfattende har slike organisasjoner. Fotografering klubber kan holde kostnadene lave ved å utnytte enkel og billig ideer for møter og ekskursjoner.

Bildet Races

Har en person i klubben organisere denne aktiviteten før tiden. Arrangøren samler en liste over objekter, steder eller med dyr som finnes innenfor en spesifikk plassering, for eksempel en lokal park eller selv inne skolen lokalene. Be arrangøren om å gi en kopi til hver deltaker i jakten. Bevæpnet med kamera, deltakerne hodet ut rundt plasseringen og forsøke å snapper en bilde av så mange elementer på listen som mulig.

Fotokonkurranser

Hver måned, kan fotografering klubben holde en konkurranse for beste bilde. Samle inn donasjoner fra medlemskap for en liten premie, og tilbyr som vinneren. Bestemme om et tema hver måned. For eksempel, i desember kan temaet være Christmas scener, mens andre temaer kan inkludere kjæledyr, dramatiske vær og sport. Har en upartisk dommer, som lærer, bestemme vinneren.

Invitere ekspert

Ta kontakt med en lokal ekspert, for eksempel en fotojournalist som arbeider for en nærliggende avis, og invitere henne til å gi en tale til gruppen. Dette kan ta form av en forelesning eller spørsmål og svar sesjon en natt etter skolen. Eksperten kunne diskutere kameraet tips og hvordan du skriver inn en karriere i fotografi.

Ekskursjon

Club tur kan være relativt billig hvis du gjøre noen undersøkelser først. For eksempel kan et lokale museum med en foto utstilling tilby rabatter til medlemmer hvis du email personale forhånd. Dele gass og andre transportkostnader blant medlemmene eller betale for dem via kontingent. Tur kan være så enkelt som reiser til en pittoresk eller interessant i skolen og ta øyeblikksbilder det.

Gruppe Kritikken

På en semiregular basis, eller selv hver uke, kan du be alle medlemmene å ta et bilde som de har tatt for en gruppe kritikk økten. Gjennomføre denne kritikken å hjelpe hvert medlem med sitt arbeid, og ikke gjøre det konkurransedyktig eller bety-spirited. Tanken er at medlemmer studere stykket og foreslå positive og negative poeng om det, kanskje fører til mer generelle diskusjoner om photography teknikken.