Hva er årsakene til truede arter?

August 9

Årsakene til at enkelte typer planter havne klassifisert som truede varierer med menneskelig innblanding i økosystemet ofte en av dem. Selv når andre planter forårsake problemer for en bestemt art, har folk vanligvis vært kjernen i et slikt scenario.

Tap av Habitat

Hovedfaktoren bak en plante befolkningen dwindling er tap av habitat krever for å vokse. For eksempel har bygging av veier i West Virginia utslettet habitat som medlem av sennep familien, skifer golde rockcress, finner nødvendig å blomstre.

Effekter

En plante kalt harperella er et godt eksempel på hvordan hver handling i naturen har en konsekvens. Anlegget behov periodiske oversvømmelser i bakken den vokser i å trives, så da mann damer elver, denne flom ikke lenger oppstår og arten lider.

Sykdom

Sykdommer i visse planter kan ha ødeleggende effekter på sine tall. Den amerikanske chestnut har ravet fra virkningene av et blys, Hentet fra Asia til Amerika tilfeldigvis av mennesker, som ikke tillater noen trær å nå modenhet, truer overlevelse av arten.

Invasjonen planter

Introdusert typer planter kan være så økosystemet som til slutt folk anser dem som invasiv art. Loosestrife er en slik plante, en vannlevende ugress som ut andre planter og tar over et område, skaper alvorlige problemer for enkelte allerede underpopulated arter.

Forurensning

Forurensning av luft, vann og jord som planter har dyptgripende virkninger på plante verden.