Vitenskapsprosjekt: Slik bruker Simple Machines

July 10

Simple machines er et vitenskapelig konsept som egner seg spesielt godt til praktisk prosjekter. Har studenter bruker enkle maskiner, vil de bedre forstå hvordan enhetene fungerer og hvordan de øke effektiviteten. Tross alt, er det mye lettere å lære disse begrepene ved å bruke dem enn det er ved å bli fortalt om dem. Den beste måten å la elevene bruke disse er å vise dem hvor de er utbredt i hverdagen.

Instruksjoner

• Har studenter finne en og akselen sted i klasserommet eller rundt skolen. Dette kan være noe som har en sirkulær objekt rundt en rett objekt, for eksempel en sykkel hjul eller et hjul på en vogn.

• Har studenter sammenligne bevegelse av noe med hjul med bevegelse av noe uten. Så, hvis du finner en plattform med hjul og en plattform uten, du kan ha dem presse plattformen uten hjul å se hvor godt det beveger seg (ikke veldig).

• Har studenter knytte et tau til hjulet for å opprette en talje. Ha dem legge skivene plattformen uten hjul og trekke den med skivene. Dette vil vise elevene hvordan en talje kan hjelpe dem bruke kraft til å øke trekke kraft.

• Har studenter sette plattformen uten hjul på en skråning, deretter sette hjul plattformen på skråning flyet for å demonstrere det faktum at en tilbøyelig fly bruker tyngdekraften for å øke tvinge på et objekt.

• Bringe studentene utenfor og få dem flytte en stein eller andre tunge objekter med en flat spade. Dette vil vise både spaker og kiler, foran spade er kile presser objektet fra bakken ved wedging under den, og håndtaket er spaken, som lar elevene flytte bergarter med innflytelse.