Hvordan koble opp børsteløs hastighet-kontrollere

July 8

Elektrisk børsteløse motorer er et populært valg for radiostyrte fly. Disse motorer har en høyere effekt enn børstet motorer og trenger ikke å bli renset. Batteriene også vare lenger, forlenge tiden din fly kan bruke i luften. Elektronisk kontrollørene endre spenningen av elektromagneter som er inne i motoren, som styrer hvor raskt den spinner. Disse hastighet kontrollerne er montert utenfor motoren og koble til med ledninger.

Instruksjoner

• Hold hastighet kontrolleren slik at siden av det med tre hvite ledninger og tilsvarende kontaktene er nærmeste motoren. Hver av de ledningene samsvarer med en ledning med en kontakten på motoren. Forsiktig presse motoren kobles til kontrolleren stikkontakter en om gangen, fra venstre til høyre. De er på plass når du hører en "Klikk."

• Plass batteriet slik at den røde (positive) og svart (negativ) ledninger med de på hastighet kontrolleren. Røde enden av batteriet har en plugg og røde enden av kontrolleren har en socket. Forsiktig, men fast, skyve dem sammen inntil du hører et klikk. Svart ender er motsatt: kontrolleren har en plugg og batteriet er socket. Skyv dem sammen, akkurat som røde ledningene.

• Flytt mottakeren til gass kanalen ansikter hastighet kontrolleren. Kontrolleren har en firkant-formet plugg som er på samme side som batteristøpslene. Trykk plugg inn i gass-kanalen til det klikker på plass.