Hvordan å Housebreak valp hvis du arbeide alle dag

July 13

Housebreaking valp er en utfordring for enhver hundeeier, men det kan være spesielt vanskelig hvis du jobber hele dagen. Det kan være nedslående å komme hjem og finne valp ulykker over hele huset etter en hard dags arbeid, og du lurer kanskje på om det noen gang vil være mulig å housebreak valpen. Heldigvis er det flere alternativer tilgjengelig for fortsetter å housebreak mens på jobb. Du trenger bare å vite hvor du skal lete og hvilke materialer du trenger for å lykkes innbrudstyveriet valpen når du arbeider hele dagen.

Instruksjoner

• Kontroller med arbeidsplassen å se om de vil tillate deg å innbringe valpen for å arbeide. Så, ta hunden kennel/kasse med å arbeide og holder valpen i kennel i arbeidsområdet. På hver pause, og til lunsj kan du ta din valp ute for å avlaste seg. Ikke la valpen i kennel i mer enn to timer om gangen.

• Vurdere å ansette en hunden sitter, eller bruk en valp daycare Letter, hvis arbeidsplassen ikke tillate deg å få din dukke. Forklar at valpen er innbrudstyveriet. Forklare den foretrukne metoden for valp potty trening og har i medhjelper pleier å det mens du er på jobb.

• La hunden utenfor i et trygt område slik han vil naturlig avlaste seg utendørs, hvis du ikke har tilgang og budsjett for en kennel. Bare gjøre dette hvis været er klart og er en behagelig temperatur for valpen. Husk å la vann til deres hunden å drikke mens du er på jobb.

• Sett opp en dukke lek, også kjent som en X-penn, i huset ditt, hvis du foretrekker, eller hvis været forbyr forlate din valp ute. Kontroller at X-pennen er stor nok til å inkludere valpens kennel, en vannbolle, valp training pads og plass for ham å flytte rundt og leke med leker. Du burde ha innført valpen til trening pads før du bruker dem så han forstår det er stedet han skal avlaste seg.

• Når du våkner om morgenen og før du forlater for arbeid, så etter at du mate ham når du kommer hjem, arbeid på renslig valpen. Valper trenger ofte å avlaste seg etter de våkner, eller etter at de har spist. Du vet han er klar til å gå når han starter gi signaler som han er på utkikk etter det rette stedet å gå til badet av snuse bakken mens sirkle.

• Hvis du tror han er klar til å gå på do, ta ham til området hvor du ønske seg å eliminere og begynne å bruke potty word. En potty ordet er ordet eller uttrykket du vil bruke i fremtiden når du vil gå til badet. For eksempel "Potte", "Valp Business" eller "Toalett tid." Være i samsvar med ordet eller uttrykket du har valgt.

• Når valpen går til badet, gjenta potty ordet mens han kommer, og deretter gi ham masse ros og kanskje en liten godbit for behagelig du. Det ta ikke lang tid for valpen å forstå det går å badet hvor du ønske seg å gjør deg glad og han vil være housebroken tidligere du vet.

Tips og advarsler

  • Steg opp din housebreaking innsats når du er hjemme. Ros og lykke når valpen går potty treningen er den raskeste måten han vil lære.
  • Ikke la din valp ute hvis han er en bark. Det vil irritere naboene og kan resultere i et sitat fra politiet. Ikke hyle ut eller straffe valpen hvis han har en ulykke. Dette kan gjøre ham redd for å gå på do foran deg, så han skal prøve å gjøre det i hemmelighet, som bare forbindelser problemet.