Informasjon om Foster foreldre i British Columbia

December 19

Informasjon om Foster foreldre i British Columbia

I British Columbia seg fosterforeldre for forsømte eller bekymret ungdom i regi av departementet for barn og familie Development. De er betalt basert på deres ansvar og behovene til barn under deres omsorg. Foster foreldre må gå gjennom en grundig screening-prosess for å få barn plassert med dem.

Ansvarsområder

Foster foreldre er forventet å gi livets nødvendigheter for barn under deres omsorg, inkludert mat, husly og klær, og må gi en egen seng for hvert barn. Foster foreldre er forventet å gi omsorg passer for barnets behov, inkludert kulturspesifikk støtte. De må samarbeide med barnets support arbeider med å utvikle en plan for barnas omsorg; to må møtes regelmessig for å diskutere endringer i barnets utvikling og hjem situasjonen. Eventuelt må de også rette møter mellom barnet og hans familie eller kulturelle fellesskap.

Kledelig en Foster foreldre

For å bli en foster foreldre, må en person være minst 19 år. Potensielle fosterforeldre først kontakter en ressurs sosialarbeider i regionen som spørsmål dem til å bestemme sine intensjoner og vare ett fosterbarn. De må deretter delta en informational økt med andre potensielle foster foreldre å lære om spesifikk av jobben; villige deltakere videre til en 18-timers pre-service innføringsdel. De kan deretter formelt søke for å være en foster foreldre. Søknaden må inneholde tre støtter referanser, hvorav én må være en slektning. Potensielle fosterforeldre gjennomgå en hjemme-studie vurdering, som inkluderer en lege sjekke opp, en criminal record sjekk og gjennomgang og en rekke intervjuer med en sosialarbeider. Søkere som passerer disse kontrollene signere en omsorg familien kontrakt å bli autorisert foster foreldre.

Nivåer

Det er fem nivåer av fosterhjem: begrenset, vanlig og tre nivåer av spesialisert omsorg. Begrenset fosterhjem innebærer vanligvis barn plassert med et medlem av sin utvidede familie; disse omsorgspersoner rekrutteres direkte for å vare for en bestemt barn eller søsken. Vanlige hjem fosterhjem gir opptil seks barn som foster foreldre ikke er relatert. Spesialiserte familien omsorg brukes for barn med fysiske, mentale, følelsesmessige eller atferdsmessige utfordringer. Spesialisert seg nivå 1 (S1) består av et foster familie som bryr seg for opptil seks barn med utviklingsmessige behov og utfordrende atferd. S2 hjem omsorg for opptil tre barn med kompliserte utviklingsbehov eller helsebehov, og/eller atferd som forstyrrer daglige virke. S3 hjem omsorg for to barn med omfattende fysiske eller mentale helseproblemer, inkludert barn som krever rør mate, og de som presenterer en fare for seg selv eller andre.

Priser

Fosterforeldre motta månedlige innbetalinger til omsorg for barn. Grunnleggende omsorg månedspris i 2009 var $803.82 for barn 11 og under, og $909.95 for barn 12 til 19. Foster foreldre gir spesialisert omsorg motta ekstra betalinger utover grunnleggende hastighet. For S1 hjem er slike utbetalinger $458.02 per måned per barn uansett alder. I S2 og S3 hjem, er betalinger for andre eller tredje barn basert på en fallende betaling struktur. Dermed i S2 hjem er pris per måned for en enkelt barn $1140.40; for to barn, $1968.68; for tre barn, $2692.92. I S3 hjem renten for et enkelt barn er $1816.66, og for to barn, $3113.12.

Støtte

Foster foreldre får støtte og pedagogiske ressurser fra departementet. Departementet staber en Foster foreldre kundestøttetjeneste for å tillate foster foreldre å ringe for å få hjelp. De har også fondet i din forstå, en online ressurs-database. Det er også støtte organisasjoner drives av foster foreldre. Den største er BC Federation av Foster foreldre foreninger; Det gir opplæring, sosial og støttegrupper. Foster foreldre kan også direkte klager og bekymringer til ombudsperson, offentlig guardian og trustee eller BC representant for barn og unge, alle argumentere på vegne av foster foreldre og barn i regjeringen og rettssystemet.

Opprinnelig fosterhjem

Foster foreldre som har omsorg for aboriginal barn må oppfylle ekstra behov. Foster foreldre må være opprinnelig, men de ikke trenger har offisiell status eller bor på en reserve. Departementet gir prioritet i fra samme nasjonen som foster barn fordi den ønsker barnet å forbli tilkoblet til sin kultur. Opprinnelig foster foreldre får støtte fra den føderasjonen av Aboriginal Foster foreldre.