Pirate Party Spill for voksne

June 25

Det er en gitt at barn elsker pirater. Men hosting en pirat-themed partiet for voksne er en morsom idé som lar festdeltakerne satt fri høykant leken og ungdommelig. Voksen parter kan inkludere kostyme konkurranser, særegne drinker spiked med rum og andre aktiviteter laget for mer modent publikum. Utover tema dekorasjoner, mat og kostymer, engasjere dine gjester i noen spill som touch på noen av favoritten pastimes av pirates of yore: etter skatt, drikke og gambling.

Skattejakt

Definere en skattejakt for pirat gjestene. Kjøpe en liten dekorativ brystet fra en fest forsyning butikk og fyll den med tyvegods som søtsaker, gavekort, øye lapper, gull folie-dekket sjokolade mynter og single-servering flasker rum. Skjule brystet, og deretter tegne en grov kart over beliggenheten. Har gjestene delt opp i lag og distribuere kopier av kartet. Siden spillet er designet med voksne i tankene, trenger du ikke å holde skatten nær hjemstedet. Få tillatelse til å skjule den på en nærliggende bar eller i naboens hage. Bare husk å holde det innen gangavstand og fra travle hovedtrafikkårer, spesielt hvis du er forbruker alkoholholdige drikkevarer.

Grog Contest

Vert din egen grog konkurransen. Inviter gjestene til å angi enten som enkeltpersoner eller i team på to og velger flere personer som dommernes panel. Levere lagene med ulike typer rum, blandemaskiner, is, juice, brus, frisk frukt og andre ingredienser du anser som nødvendig. Gi lag 15 minutter for å komme opp med en egendefinert oppskrift for en rom-baserte drink og distribuere prøver av drinker til dommere. Dommerne kan velge vinneren, som mottar en premie, for eksempel en flaske med gode rom eller en gavekort til en lokal bedrift.

Liar's Dice

Ifølge "Hoyles regler for spill," er Liar's Dice et spill som oppsto på piratskip men ble gjort populær i hæren offiserer klubber gjennom årene. Det er en to-spiller terningspillet som ligner på poker. Hver spiller får en kopp som inneholder fem terninger. I begynnelsen av en runde kalles en person oppringeren. Hver person ruller hans dice, skjule dem fra motstanderen, og oppringeren kunngjør (eller bløffer om) antall og type av terningkast han har (eksempel "fire seksere og en to"). Den andre spilleren må da bestemme om oppringeren bløffer. Han kan kreve en høyere hånd enn oppringeren tilbys, rulle igjen eller be oppringeren å vise sine terninger. Hvis den andre spilleren kan vise at han har en høyere hånd enn oppringeren hevdet, vinner han. Hvis han velger å rulle igjen, kan han beholde noen av terningen skanner og gå for bedre tall med de resterende to. Hvis han mistenker en bløff spør oppringeren å vise sin dice, begge spillerne må vise hendene. Spilleren med bedre hånd vinner.

Scoring følger standard poker hierarki, med et par på bunnen og fire like øverst. Hvis ingen spiller har et par, deretter vinner med det høyeste tallet. Prisen kan variere; spillerne kan satse et standard mengde endring i begynnelsen av hver runde, med vinneren tar pengene. Ved å bruke folie innpakket sjokolade mynter i stedet for penger vil også passe pirat-tema.