Hvordan å bekjempe neshorn i Spiderman 3 på XBox 360

October 12

Edderkopp-mann 3 for Xbox 360 tillater spillerne å ta del i hendelsene i filmen med samme navn. Dessuten, er det også mange oppdrag som ikke tar inn i filmen, men foregår i større Spider-Man-universet. En av disse oppdrag innebærer Spider-Man tar på en av sine eldste fiender, den utrolig sterke neshorn. Slo ham kan virke vanskelig i begynnelsen, men hvis du vet hvordan å angripe ham kampen vil være en spasertur i parken.

Instruksjoner

Bekjempe neshorn

• Angrep neshorn fra baksiden. Slåss ham head-on er som selvmord som Rhino ikke vil ta skade fra frontal angrep. Bare ved å få bak ham kan du tømme sin helse.

• Se etter en skjermtast markør når Rhino belaster deg. Trykker på knappen som samsvarer med den på skjermen markør, Spider-Man vil hoppe på neshorn tilbake og veilede ham inn i en vegg, skade ham så vel som imponerende ham, og dermed åpne ham for ytterligere angrep.

• Bruke Spider-Mans svingende og web-zip manøvrer for å unngå å ta skade når Rhino starter en radius-angrep. Når Rhino senker hans armer og står rett opp, forbereder å flytte - swing øyeblikket han hopper, for å unngå å ta skade (selv om du sannsynligvis fortsatt bli truffet).

• Drain neshorn skaden meter for å starte det siste rask-tid-arrangementet som krever at du trykker knappene avsluttet neshorn. På Xbox 360 går den endelige kommandosekvens knappen som følger:

Venstre pinne ned, A, venstre pinne opp, X, B, A, B.

Hvis lagt inn feil, får du en sjanse til å gjenta kommandolinjen etter slående Rhino et par ganger.

Tips og advarsler

  • Ignorere dine kombinasjoner. Mens det kan være fristende å bruke kraftigere combo angrepene for å beseire Rhino, vil en enkelt slip-up forlate deg sårbar for angrep.
  • Bare noen få treff fra Rhino er nok til å gjøre deg for telling.