Novelle ideer for Pre K barn

May 5

Det kan være vanskelig å oppmuntre små barn å uttrykke seg, spesielt når de er fortsatt i Pre-K. Selv om disse barna fremdeles mangel kan ferdigheter å skrive sine historier ned du oppfordre dem til å snakke og øke deres vokabular av ber dem om å diktere korte historier. Selv om et barn er sjenert å si du kan gjøre det enklere for dem ved å foreslå historie ideer og sammenligner dem med bøker de har klar Les.

Livsvisdom

Det er ingen tvil om at den beste måten å lære et liv leksjon plasseres i en unik situasjon. I disse tider i livet spørsmål viktig gjennom handlinger som kan senere vurderes. Spør barna til å tenke på en tid da de måtte gjøre en viktig beslutning som fikk dem problemer eller omvendt tjent dem ros. Bruk disse historiene for å vurdere hva som er viktig og hva kan læres fra både suksess og fiasko.

Et godt eksempel på en historie som dette dette kan finnes i Verna Aardema's "Hvorfor mygg Buzz i ørene til folk." I denne boken diskuteres konsekvensene av uærlig når en mygg forteller en løgn til en iguana. Som historien utvikler seg alle påvirkes av den lille hvite lut og mosquito lider konsekvensene for sine handlinger.

Verdslige observasjoner

Barn i Pre-K er svært nysgjerrige på å lære om verden rundt dem, men kan være begrenset av egne fysiske omgivelser. Hvert barn har imidlertid ulike opplevelser som er helt unikt til seg selv. Ved å oppmuntre barna til å fortelle historier om ting har de sett de kan dele sine erfaringer med andre og lære å bli mer observant og utadvendt. Spør barna å snakke om steder de har vært, ting de har rørt, dyr de har sett eller vet de.

Et godt eksempel på en historie som dette finnes i Bill Martin Jr og Eric Carle's "brunbjørn, brunbjørn, hva vil du se?" Denne boken er en vill utforskning av dyr, farger og habitat som kan lære barna om skogen.

Opplevelser

En av de mest underholdende tingene en historie kan gjøre er å ta oss på et eventyr. De fleste barn har satt på et oppdrag, er det reelle eller imaginære. Avhengig av barnet, en spasertur over stuen kan være en opprivende oppdagelsesferd og erfaringer for å utføre disse prestasjon er belønningen alle sine egne. Av inspirerende naturlige nysgjerrighet hos barn oppfordre du dem til å utforske og undersøke verden rundt seg. Spør barnet til å fortelle deg om en vanskelig oppgave de satt ut for å oppnå eller en opplevelse i et sted de aldri har vært på før.

Et godt eksempel på en eventyr bok er Elsa Holmelund Minarik lille bjørn." I denne boken lite Bear dons plass hjelm og erklærer til sin mor at han vil fly til månen. Selv om han er tilbake i tid for lunsj, tar hans fantasi ham til en annen verden.

Helter

Den virkelige grunnen tegneserier har blitt så populært i dag er den menneskelige fascinasjonen med helter. Selv den yngste av barn har blitt utsatt på noen måte til virkelige, oppfattet eller imaginære fare og heltene som kan oppstå fra disse konfliktene kan inspirere selv de shyest barn. Heroiske figurer oppmuntre barna til å bli gode natured fullt avrundet medlemmer av samfunnet. Spør din lille historiefortellerne å tenke om tider da de var tapt eller i fare og de eller noen andre gjorde noe modig for å gjøre situasjonen høyre igjen.

Et godt eksempel på dette kan finnes i Norman Bridwells «Clifford til unnsetning.» Selv om Clifford er en stor rød hunden hvem er mer utsatt for forårsaker ulykker enn å fikse dem, finner han en måte å bruke hans størrelse for å hjelpe andre.

Fremtiden

"Når jeg blir stor" er fire magiske ord som inspirerer alle slags tanke tankevekkende scenarier. Barn blir stadig trukket mot den merkelige verden av voksne. Ber dem om å forestille fremtiden kan oppmuntre dem til å forfølge sine drømmer og leve et mer tilfredsstillende liv. Gå utover bare karrierer og spør hvor barnet ville leve, hva ville de besitter, som de vet og hva de ville gjøre for moro.

Et godt eksempel på dette kan finnes i Mercer Mayers "Når jeg blir stor." I denne boken forestiller lille Critter søster alle mulige ting hun kan gjøre når hun blir voksen.