Verktøy for å skrive en dagbok

April 24

Hvis du planlegger å starte en dagbok, kontrollere du bedre at du har alle de riktige verktøyene til å bruke og vedlikeholde det riktig. Verden er full av forlatte dagbøker, men har du utstyret å gjøre diary interessant, fargerike og selv teknologisk oppdatert, det er ingen grunn til hvorfor du ikke kunne holde diary i årene som kommer.

Dagbok

Start med den absolutte sentralt i dagboken: en dagbok. Kjøpe eller selv gjøre din egen dagbok, men sikre det er en dagbok du liker. Hvis du er en stor forfatter, kjøpe en dagbok med mange sider å skrive i. Hvis du har aldri holdt en dagbok før, kjøpe en liten dagbok bare for å teste for å se hvis dagbok skriver noe du liker. Hvis du vil kontrollere diary holdes hemmelig, kjøpe en iøynefallende dagbok eller en som du kan lett skjule.

Skriftlig utstyr

I det minste kommer du til å trenge en penn eller blyant å skrive diary. Men å holde et utvalg av skriveverktøy av ulike typer og farger vil hjelpe deg gjøre din dagbok som er full av personlighet og også sikre at du ikke finner deg selv uten en skriftlig instrument når du virkelig trenger det. Holde hvit korrekturlakk eller et viskelær når du trenger å rette en feil og frimerker eller klistremerker til å kle seg oppføringer.

Trygg

Du vil sannsynligvis holde diary fra andres nysgjerrige øyne. Hvis du er seriøs om personvern, kjøpe en safe eller leie en safe for å holde hemmeligheter absolutt hemmelig. Hvis du er på et beskjedent budsjett, bruk en dagbok lås eller Konstruer skjule plass til dagboken din. For eksempel tape en filmappe nederst på madrassen og lagre diary det når du ikke skriver i den.

Online

Disse dager mange holde elektroniske dagbøker. Det er mange nettsteder som vert elektroniske journaler, og dette er et alternativ du kan vurdere hvis du ikke tankene deler din dagbok med verden eller med noen venner. Hvis du vil beholde en dagbok bruke datamaskinen, men ikke dele det med andre, kan du laste ned eller kjøpe dagbok programvare og sikre det ved å begrense tilgang med passord.