Hvordan finne den 4 Triforce-delt

October 25

Etter Triforcen er et symbol av ubegrenset makt som finnes gjennom mange av spillene i serien «Legend of Zelda». I spillet "Forklaring av Zelda: The Wind Waker» for Nintendo Wii, har etter Triforcen blitt knust i åtte skår i begynnelsen av spillet. Som helten Link, må du finne alle skår av Triforce og stykke den sammen igjen så du kan beseire den onde skurken.

Instruksjoner

• Få Ghost Ship diagramelementet på Diamond Steppe Island. Finn Diamond Steppe øya på kartet i spillet. Gå til øya og Fjern alle områder av fiender. Finne diagrammet i sentrum av labyrinten inne øyas hulen.

• Gå til spøkelsesskip. Fordi linken nå har Ghost Ship diagrammet, vil plasseringen av selve skipet være merket på kartet i spillet. Nå kan du angi spøkelsesskip takk til diagrammet som ikke ville ha vært mulig før.

• Fjern spøkelsesskip av alle fiender. Bruke sverdet, boomerang, pil og bue og andre elementer på lager for å drepe alle fiendene i dette området. Når alle fiendene er ødelagt, vil Link tjene med 4 Triforce kartet, som viser plasseringen av de 4 delt av etter Triforcen.

• Åpne Triforce diagrammet fra din varelager vise plasseringen av de 4 delt. Tilbake til utgangspunktet Island, den første delen av spillet, og søke den østlige grensen for å finne den 4 delt.