Statsfinansiert Boot Camp militære skoler for tenåringer i Kentucky

February 12

Statsfinansiert Boot Camp militære skoler for tenåringer i Kentucky

Militære boot Camp er dyrt. Derfor motta foreldre håndtere tenåringer involvert i risikofylt atferd, som rusmisbruk, ikke hjelp til barnet ender opp i rettssystemet. Ifølge-bootcampsforteens.com, de eneste gratis boot Camp er statlig finansiert og kan bare brukes hvis en tenåring er i juvenile systemet. Staten kjøre fengsel boot Camp som en erstatning for ungdom fengsling har vært en økning siden 1975. Staten Kentucky, men har bare en boot camp på grunn av begrensede ressurser og kompleksiteten ved å tilby tjenester til ut-av-kontroll tenåringer.

Cadet ledelse og utdanningsprogrammet (CLEP)

Cadet ledelse og utdanningsprogrammet er en middels sikkerhet interneringssenter drives av Kentucky Institutt for Juvenile Justice. Den har en kapasitet for 40 gutter alderen 14 til 17. Unge lovbrytere tilbringe minst åtte måneder i programmet, med fire måneder fengsling og fire måneder av samfunnet plasseringen. Det er fire tropper som består av 10 ungdom og en ungdom rådgiver. Målet med programmet er å fremme faget gjennom fysisk condition og teamarbeid. Militær-style programmet prøver å innpode verdier av respekt og en sunn arbeidsmoral samt akademiske prestasjoner. Lovbrytere holdes ansvarlig for deres oppførsel, og det er et fokus på å eliminere narkotika og alkohol engasjement.

Alternativer til sikker forvaring

Kentucky Institutt for Juvenile Justice viser en "rekke alternativer til sikker forvaring programmer og tjenester." Det er en varetekt kontinuum basert på en screening for risiko for samfunnet utgjøres av den tenåring atferd. Tenåringer kan flytte opp og ned varetekt kontinuum når som helst. Kontinuum inkluderer: intensiv samfunnet veiledning, hjem forvaring, hjem fengsling, ansatte sikre Le eller fosterhjem. Lovbrytere på dette nivået av omsorg kan delta på en av de to boot camp alternativ pedagogiske programmene tilbys av offentlige skoler.

Først er kadett ledelse alternativ utdanningsprogram operert for studenter i klassetrinn 9-12 av Breathitt County offentlige skoler.

Breathitt County offentlige skoler

2665 highway 30 W

Jackson, Breathitt CO

KY 41339

Andre er programmet Woodsbend alternativ. Selv om det teknisk kalles en gutter leir, har en fem prosent kvinnelige innmelding.

Woodsbend Boys Camp

Postboks 765

West Liberty, KY 41472-9010

606-743-3177

Spesialitet kostskoler

Militære skoler alternativer anbefaler ikke militære skoler for trassig tenåringer eller de med oppmerksomhet underskudd hyperaktivitet Disorder (ADHD), depresjon eller andre psykiske lidelser. Kentucky Institutt for Juvenile Justice enig. Staten Kentucky inneholder en kobling til et webområde at lister spesialiserte psykiske helsetjenesten for personer (inkludert tenåringer) i regionen sør sentrale i staten. Kontakt sør sentrale regionen psykiske helsetjenesten i Kentucky ved å besøke deres hjemmeside på llifeskills.com for informasjon.