"Gal TV" spillet viser

September 1

"Gal TV" spillet viser

"Hun" var en amerikansk sen komedieserien som ble sendt på Fox, premiere i 1995 og kjører 14 sesonger før sin 2008 avbestilling. Hele serien løpe var TV-spill viser hyppig fôr for parodi, med en spesielt bli en løpende vits hele showet senere årstider.

"Schizofrene fare"

I seriens andre sesong parodiert "Hun" en av TV eldste spillet viser med en skisse med tittelen "Schizofrene fare." Vert Alex Trebek (spilt av David Herman) Velkommen tre deltakere (spilt av skuespillere Artie Lange, Mary Scheer og Gjesten stjernen Christina Applegate) lider som alle av schizofreni. Deltakerne velger i slike som "Stemmer i hodet mitt," "Du er alle mot meg" og "Apocalypse", men spillet går skeis når en deltager gjentatte ganger prøver å kjøpe en vokal (som gjøres i «Wheel of Fortune,"ikke"fare") og en annen tenker hun lukter gass.

"Hvem vil bli President?"

En sesong fem episode hadde en gjesteopptreden av Regis Philbin, som på den tiden var vertskap populære spillet viser "Hvem vil bli millionær?" Philbin spilte seg å være vert for en parodi kalt "Som ønsker å være President?" i hvilke da-Minnesota guvernør Jesse Ventura (spilt av Will Sasso), visepresident Al Gore (Pat Kilbane) og lange skudd presidentvalget aspirant Alan Keyes (Væren Spears) deltakere. Disse tre matchet vettet (riktignok ikke spesielt godt) av ulike trivia spørsmål.

«Grand Theft Auto: spillet viser»

I sesongen produsert åtte, "hun" en skisse som parodiert kontroversielle videospill "Grand Theft Auto" ved å gjøre det til et spill show. Cast medlem Frank Calliendo brukt sin gave til kjendis impersonations for å spille Rod Roddy, langvarig virkelige rekke "The prisen er rett," Vis hallomann. Skissens premisset har middelklassen deltakerne konkurrerer om å hente en koffert full av kokain uten å bli drept av en politimann, en prostituert eller en hjemløs mann. Deltakerne spinne et hjul å finne ut hvilke våpen de kan ta med dem, med inkludert en motorsag, en baseball bat og en.357 Magnum.

"Lillian Verner spillet viser"

Kanskje var seriens mest minneverdige gameshow parodi "The Lillian Verner spillet Show," som dukket opp og gjennom de neste årene etter sin debut i sesong 9. Den skit forutsetningen var at det var sponset av Lillian Verner katalogen, som var "fylt med produkter som enda en hjemløs ikke ønsker." Verten Dale brystkasse (spilt av cast medlem Paul Vogt) ville quiz clueless deltakere på deres kunnskap om bisarre produktene vises i katalogen. Vis forfatter Michael Hitchcock er narkotika-addled hallomann, Simian Dyson, og medlem av staben Stephanie Weir spiller noensinne tilbake mesteren, katten-kjærlig husmor Gail Cinder.