Hvorfor sprekk korn for kylling Feed?

August 25

Hvorfor sprekk korn for kylling Feed?

Sprakk korn er ofte blandet med andre matvarer (korn, grønnsaker og så videre) å mate kyllinger. Mest populært er det kombinert med hele hvete å gjøre en feed kalt kylling ripe. Om det er passende for en del av en kylling kosthold, skal det ikke utgjør flertallet av sin mat, korn er lavere i protein og høyere fett enn mange andre korn. Sprakk korn kan kjøpes på feed butikker.

Mainstream popularitet

Sprakk korn er en populær base for kylling feed. Det er en korn som er lett å finne, relativt billig å kjøpe og høyere fett enn mange andre korn. På grunn av det høyere fettinnholdet, imidlertid bør det sprakk kornet ikke være den eneste maten kyllinger motta.

Blandinger

Det er mange korn som kan blandes med sprakk korn å mate kyllinger. Om hele hvete er ofte blandet med sprakk korn å en kombinasjon kalles kylling scratch, kan du også bruke hirse, havre, bygg, brun ris og annet korn for å blande med det sprakk kornet for kylling feed.

Andre tilsetningsstoffer

United fjørfe bekymringer, en aktivist gruppe kjemper mot grusomhet til innenlandske fugl, anbefaler bruk av en god base på ca 65% korn for kylling feed. Resten av fôret foreslås som følger: "10% alfalfa måltid eller bakken høy; 16-20% solsikke eller olje frø, tørket erter, kokt soyabønner eller Soyabønne måltid - feed ikke kyllinger rå soyabønner, som har giftstoffer; 7% hydrert kalk for ekstra kalsium for eggeskallet formasjonen; 1% trace mineral-salt"(se referanse 1).

Beite

På anbefalingene, er en av de beste måtene at kyllingene skal komplettere deres kosten beite. Siden sprakk korn er relativt lav protein, er for kyllinger å spise ormer og feil fra bakken en førsteklasses måte for dem å øke deres protein behov (se referanse 2).

Lagring

Sprakk korn burde være holdt i en ren, tørr, gnager-bevis beholder. Kyllinger er ikke de eneste dyr som liker å spise den.